Δεν μπορούμε να σκύβουμε το κεφάλι όταν 1,8 δις ανθρώπων θέλουν να αλώσουν τη Δύση - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017

Δεν μπορούμε να σκύβουμε το κεφάλι όταν 1,8 δις ανθρώπων θέλουν να αλώσουν τη Δύση


Φεύγουν από τις χώρες τους γιατί δεν περνάνε καλά, και έρχονται στην Δύση όπου εφαρμόζουν όλα  όσα στην χώρα τους τους έκαναν να μην περνάνε καλά και θέλουν να μας τα επιβάλλουν κιόλας.

Δεν είναι για ψυχίατρο...; 

Ιταλός ψυχίατρος τα λέει έξω από τα δόντια σε τηλεοπτική εκπομπή, για το τι είναι το Ισλάμ και ότι δεν πρέπει να εθελοτυφλούμε μπροστά στην κατάκτηση που αντιμετωπίζουμε.

"Από το 630 μ.Χ. έως σήμερα δεν υπάρχει καμιά ιστορική καταγραφή, ούτε για μια περίπτωση ισλαμικής κοινωνίας, που να ενσωματώθηκε σε μια μη ισλαμική κοινωνία και να μπόρεσε να συνυπάρξει ειρηνικά μαζί της χωρίς να καταλήξει σε επικράτηση και κατάκτηση του τόπου, όπου είχε εγκατασταθεί. Αν η ιστορία, το τέλος των μεγάλων αυτοκρατοριών και το τέλος των σπουδαίων πολιτισμών, μας έχουν μάθει κάτι, είναι ότι αυτή η τρομερή γεωπολιτική σύγκρουση μεταξύ της Δύσης με τις αξίες της και του Ισλάμ έχει φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο."

Δυστυχώς αρνούμαστε να παραδεχθούμε, ότι το μόνο που καταφέρνουμε με την αθρώα προσέλευση μουσουλμάνων μεταναστών στη Δύση είναι η δημιουργία απόρθητων ισλαμικών θυλάκων, που θα οδηγήσουν στην επιβολή του ισλαμικού νόμου και τον αφανισμό του Χριστιανισμού και της Δυτικής κουλτούρας γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.