Αιτωλίας Κοσμάς για την αλλαγή φύλου: «Τρίζουν τα κόκκαλα των Αγίων μας» - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

Αιτωλίας Κοσμάς για την αλλαγή φύλου: «Τρίζουν τα κόκκαλα των Αγίων μας»

Αποτέλεσμα εικόνας για μητροπολιτης κοσμας

«Κλαίει ο Άγιος Κοσμάς, ο μεγάλος ελευθερωτής της Ελλάδος, θλίβεται ο μεγάλος διδάσκαλος του Γένους μας, όσιος Ευγένιος ο Αιτωλός, και όλοι οι τοπικοί μας Άγιοι». Με αυτό τον τρόπο ο Μητροπολίτης Αιτωλίας Κοσμάς απευθύνεται στους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας αναφορικά με το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου.

Ο Σεβασμιώτατος ζητά απαντήσεις και τονίζει πως δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα να ψηφίζονται τέτοιοι νόμοι.

Στην ανοιχτή επιστολή του αναφέρει:

Θέμα: Περί του Σχεδίου Νόμου «Νομική Αναγνώριση της Ταυτότητας Φύλου- Εθνικός Μηχανισμός Παρακολούθησης και Αξιολόγησης του Σχεδίου Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού», του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Αξιότιμοι κ. κ. Βουλευταί,
Από δημοσιεύματα πληροφορηθήκαμε ότι κατατέθηκε πλέον στη Βουλή νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου με μία απλή αίτησι (protothema.gr 18-9-2017 /- iefimerida.gr 18-09 /- inewsgr.com /- Newsroom, CNN Greece).

Είναι δυνατόν τέτοια νομοσχέδια να ψηφίζωνται σε αυτήν την μαρτυρική πατρίδα των αγίων και των ηρώων;

Προάγετε νομοσχέδιο που αρνείται το Δημιουργό Τριαδικό Θεό και Τον βλασφημεί, αρνείται τη φύσι, υποβιβάζει την ψυχοσωματική οντότητα του ανθρώπου, φέρει σωματική και ψυχική διαταραχή στην εικόνα του Θεού, καλλιεργεί την διαστροφή και εμποδίζει την πορεία του ανθρώπου προς τον αγιασμό του και την κατά χάριν θέωσί του.

Απευθύνομαι σε Σας, τους εκπροσώπους του γενναίου και ηρωικού λαού της Αιτωλίας και Ακαρνανίας, και ως πνευματικός πατέρας του, Σας παρακαλώ να ζητήσετε την ματαίωσι της ψηφίσεως του επαισχύντου αυτού νομοσχεδίου.

Σας εκτιμώ και γνωρίζω ότι επανειλημμένως εκφρασθήκατε υπέρ των αξιών και των ιδανικών της Ορθοδοξίας και της Πατρίδος μας.

Είναι καιρός, τώρα εμπράκτως, να προασπίσετε την αξία και την τιμή της προσωπικότητος του ανθρώπου. Είναι ώρα να διασώσετε την σωματική και την ψυχική υγεία του λαού μας.

Τρίζουν τα κόκκαλα των αγίων και των ηρώων της Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Κλαίει ο Άγιος Κοσμάς, ο μεγάλος ελευθερωτής της Ελλάδος, θλίβεται ο μεγάλος διδάσκαλος του Γένους μας, όσιος Ευγένιος ο Αιτωλός, και όλοι οι τοπικοί μας Άγιοι.

Περιμένω την ηρωική φωνή σας για να πληροφορήσω τον αγνό λαό μας, τους ηλιοκαμμένους λεβέντες γονείς, πατέρες και μητέρες, αλλά και τους εκλεκτούς νέους και νέες μας, που ζητούν πρότυπα, Ελληνες ηγέτες, οι οποίοι θα σώσουν την Πατρίδα και τους Έλληνες.

Μετ’ ευχών πατρικών,
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
† Ο Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.