Ο Σόρος δίνει λεφτά υπέρ ή κατά της ανεξαρτησίας της Καταλονίας; - UNPOLITICAL

Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

Ο Σόρος δίνει λεφτά υπέρ ή κατά της ανεξαρτησίας της Καταλονίας;


Από το 2014, αν όχι νωρίτερα, το Ίδρυμα George Soros, χρηματοδοτεί οργανώσεις που αγωνίζονται για την ανεξαρτησία της Καταλονίας.

Αυτό αποκάλυψε η εφημερίδα La Vangardia το 2016.

Όπως αναφέρουν τα εσωτερικά έγγραφα, το Ίδρυμα Soros έδωσε:
27.049 δολάρια στο Συμβούλιο της Καταλονίας για την Δημόσια Διπλωματία «Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya»
24.973 δολάρια στο κέντρο πληροφόρησης και τεκμηρίωσης διεθνών οργανισμών της Βαρκελώνης, «BCIID».

Το think tank «BCIID» διαδραματίζει τον ρόλο του πρωθυπουργού και του Υπουργού Εξωτερικών για το «γενικό καθήκον της Καταλονίας».

Τα σχόλια δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.