Οι φοβερές Ελληνικές σημαίες να ξεδιπλωθούν και πάλι στον αέρα - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

Οι φοβερές Ελληνικές σημαίες να ξεδιπλωθούν και πάλι στον αέρα

Σχετική εικόνα

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Μπαίνουμε αισίως στην περίοδο μιας ακόμη Εθνικής Εορτής.

Σωστά γράφεται, πως, παραδόξως, οι Έλληνες εορτάζουμε την έναρξη και όχι την λήξη του πολέμου, όπως όλοι οι υπόλοιποι...

Ίσως, γιατί κατακτητές επίδοξοι υπάρχουν και σήµερα, µε νέα ονόµατα, πιο κοµψά και όμορφα ρούχα και παπούτσια, με δήθεν αθώα βλέμματα, µα τούτοι είναι πιο επικίνδυνοι από τους Ιταλούς του Μουσολίνι και τους Γερμανούς του Χίτλερ, ειδικά σήµερα που η χώρα µας υποµένει και υποφέρει και δυστυχεί εξαιτίας τους...

Μόνο που και αυτοί κάνουν το αιώνιο λάθος. Αγνοούν όσοι μας επιβουλεύονται - τόσο οι Ευρωπαίοι Ηγεµόνες - τοκογλύφοι όσο και οι νεόκοποι ντόπιοι δήθεν επαναστάτες - την αθάνατη, αγωνιστική, Ελληνική Ψυχή.

Στον απάνθρωπο σημερινό "ευρωπαϊκό οικονομικό (εξ)ορθολογισµό", οι Έλληνες αντιπαραττάσσουµε την ψυχή μας!

Και αυτή η ψυχή δεν µετριέται σε ευρώ και οµόλογα "...δεν μετριέται με το στρέμμα... Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα..." 

Γιατί οι Έλληνες μπορούν να ζήσουν χωρίς δανεικά. 
Δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς Ιδανικά...!

Στους ωµούς εκβιασµούς και τα απειλητικά ψευτοδιλήµµατα, λοιπόν, αντιτάσσουμε την ηρωική αντίσταση και τις αξεπέραστες, αληθινές ορθοδιληµµατικές πανάρχαιες εκφράσεις που πηγάζουν από την αρχή της ιστορίας μας και θα μας ακολουθούν ως το τέλος της φυλής μας,"ταν ή επί τας" και "Ελευθερία ή Θάνατος" φράσεις που πάντα θα μας οδηγούν σε προσωπικά και συλλογικά ολοκαυτώµατα, ολοκαυτώματα που θα δικαιώνουν τον αγώνα μας για Ελευθερία, απέναντι σε ισχυρότερους από εμάς εχθρούς.

Ευγνώµονες στους επώνυµους και ανώνυµους αγωνιστές του Έθνους, υποκλινόμαστε, και αποτίουμε µε υπερηφάνεια, τον οφειλόµενο φόρο τιµής, στρέφοντας αποφασιστικά το βλέμμα, σε όσους αποθέτουν με βδελυγμία το βέβηλο βλέµµα τους στην ιερή αυτή γη, δηλώνοντας τους ότι εδώ, είναι Ελλάδα!

Εδώ, είναι η γη του Μεγάλου Έλληνα, του Αλεξάνδρου, εδώ, απ' άκρη σε άκρη, στα 13.676 χιλιόμετρα ακτογραμμής, από τα ψηλότερα της Κέρκυρας, και πάνω προς την Αλβανία, εκεί που βρίσκεται η Β. Ήπειρος ως πέρα, πίσω από το Καστελόριζο μέχρι την Κύπρο μας, και από κάτω από την Κρήτη και τα νησιά που βρέχονται από το Λυβικό Πέλαγος, ως το βορειοανατολικότερο σημείο του Έβρου, όπου πέφτει η σκιά της γαλανόλευκης, στα 2500 νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, αλλά και τα παράλια της Ιωνίας, είναι γη Ελληνική.
Λεύτερη, ή περιμένει την λευτεριά...

Το λέει η ιστορία, το δείχνουν τα μνημεία και οι τάφοι, το επιβάλλουν τα κόκκαλα των Ελλήνων που ακόμη βρίσκονται διάσπαρτα στα βουνά της Πίνδου, ή θαμμένα κάπου πρόχειρα, το λένε οι Έλληνες που πάντα θα ενώνονται απέναντι στον εχθρό, ξεχνώντας τις όποιες μικρές ανόητες αιτίες που τους χωρίζουν... 

Το κάναμε μια, δυο, τρεις και θα το ξανακάνουμε εάν χρειαστεί χίλιες δεκατρείς... Μακάρι να ΜΗΝ χρειαστεί...

Οι φοβερές Ελληνικές σημαίες να ξεδιπλωθούν και πάλι στον αέρα...!

Ζήτω το Έθνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.