ΓΕΝ: Διεξαγωγή αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017

ΓΕΝ: Διεξαγωγή αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά


Το Πολεμικό Ναυτικό στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο, διοργανώνει αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων στην περιοχή του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά. Η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00.

Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να παρευρίσκονται στην εκκίνηση τουλάχιστον μία ώρα και τριάντα λεπτά νωρίτερα (09:30) για την παραλαβή των αριθμών (ΒΙΒ Numbers).

Η εν λόγω δραστηριότητα, έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και έχει ως σκοπό την συμβολή στην ανάπτυξη πνεύματος ευγενούς άμιλλας μεταξύ των στελεχών των ΕΔ-ΣΑ και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Η διαδρομή του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Σκαραμαγκά – Ναυτικό Πέραμα, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Κεντρική Πύλη του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά.

Στον αγώνα δύναται να συμμετάσχει δωρεάν όλο το Μόνιμο Στρατιωτικό/Πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και ΣΑ (Μόνιμοι Αξιωματικοί – Ανθυπασπιστές – Υπαξιωματικοί – ΕΜΘ - ΕΠΟΠ και Μαθητές Παραγωγικών Σχολών), καθώς και οποιοσδήποτε πολίτης.

Λήξη προθεσμίας υποβολής δηλώσεων η Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017.

Να ληφθεί υπόψη ότι η συμμετοχή είναι εθελοντική και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εκτέλεση υπηρεσίας. Οι αθλητές θα πρέπει να είναι υγειονομικά κατάλληλοι για συμμετοχή στον αγώνα (για τα στελέχη ΕΔ-ΣΑ απαιτείται η κατοχή με ιδία ευθύνη Π.Υ.Ε. εν ισχύ ή ιατρική βεβαίωση, όπου θα πιστοποιείται η υγειονομική του καταλληλότητα για συμμετοχή σε αγώνες δρόμου αντοχής).

Για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής συμπληρώστε την φόρμα πατώντας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο: 210-5531175 - 6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.