300% περισσότεροι μουσουλμάνοι στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

300% περισσότεροι μουσουλμάνοι στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου


Μέχρι και 300% έχει αυξηθεί η χωρητικότητα στα hot spots των νησιών του ανατολικού Αιγαίου τις τελευταίες ημέρες!

Αυτό αναφέρουν τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών επιτείνοντας την ασφυκτική κατάσταση εις βάρος της τοπικής κοινωνίας!

Με βάση την πιο πρόσφατη αποτύπωση της εθνικής εικόνας κατάστασης για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα της 06/11/2017, ημέρα που καταγράφηκαν 101 νέες αφίξεις, από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Ελέγχου Συνόρων, Μετανάστευσης και Ασύλου(Ε.Σ.Κ.Ε.Σ.Μ.Α) αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται στα νησιά συνολικά 15.126 άτομα.

Πιο συγκεκριμένα, στην Λέσβο βρίσκονται 8.118 πρόσφυγες-μετανάστες εκ των οποίων 6.172 διαμένουν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ) όταν η χωρητικότητα του ανέρχεται σε μόλις 2.330 άτομα! Στο κέντρο του Καρά Τεπέ μένουν 1.091 και οι υπόλοιποι φιλοξενούνται στις λοιπές δομές της Ύπατης Αρμοστείας και των ΜΚΟ. 

Ίδια εικόνα παρατηρείται και στη Σάμο, όπου η χωρητικότητα των Κ.Υ.Τ είναι 700 άτομα ενώ διαμένουν 2.211 με το συνολικό αριθμό στο νησί να ανέρχεται σε 2.361. Στην Χίο με ανώτατο αριθμό χωρητικότητας του κέντρου τα 894 άτομα φιλοξενούνται 2.083 πρόσφυγες-μετανάστες με τον συνολικό αριθμό στο νησί να φτάνει τα 2.317 άτομα. Ο αντίστοιχος αριθμός στη Λέρο ανέρχεται σε 1.003 άτομα, στην Κω σε 1.199 και στα λοιπά νησιά του ανατολικού Αιγαίου σε 128.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.