Κοντονής-Πάκης χάρισαν ποινή σε έμπορο ναρκωτικών για να διοριστεί στη ΔΕΗ και σε κλέφτη για να διοριστεί στο Δ. Ιωαννίνων - Δείτε και άλλα μπουμπούκια - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

Κοντονής-Πάκης χάρισαν ποινή σε έμπορο ναρκωτικών για να διοριστεί στη ΔΕΗ και σε κλέφτη για να διοριστεί στο Δ. Ιωαννίνων - Δείτε και άλλα μπουμπούκια


Το εν λόγ ΦΕΚ περιέχει και άλλα τραγικά... δείτε το στο τέλος

Απίστευτο και όμως ΣυριζΑνελικό. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής χάρισε ποινή σε κρατούμενο για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών για να μπορέσει να διοριστεί στη ΔΕΗ! 

Συγκεκριμένα στις 8 Σεπτεμβρίου 2017 στο ΦΕΚ με αριθμό 883 στην παράγραφο 4 αναφέρεται: «Με Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα στις 10-8-2017 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ. 1 του Συντάγματος ύστερα από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων: ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Το υπόλοιπο της ποινής του …. Που του επεβλήθη με τη με αριθμ … απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας (ποινή φυλάκισης δυο ετών με τριετή αναστολή) για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και ΑΙΡΟΝΤΑΙ οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την ανωτέρω καταδίκη του προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα για τον διορισμό του στη ΔΕΗ Α.Ε. με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου».Την παραπάνω απόφαση αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η κυρία Ραχήλ Μακρή η οποία σχολίασε: «Τον έπιασαν για κατοχή και πώληση ναρκωτικών και η συγκυβερνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που είναι μπροστά του χάρισε την ποινή που του επιβλήθηκε για να διοριστεί στην ΔΕΗ ΑΕ. Θα μου πείς με τόση εμπειρία μπορεί να διδάξει πως θα μετατρέψουμε τα ορυχεία της ΔΕΗ σε χασισοφυτείες για να το πουλάμε και έτσι να επέλθει ανάπτυξη και εισόδημα στην χώρα. Καθημερινή παραβίαση χωρίς όριο των νόμων και του Συντάγματος, τακτοποίηση ημετερων και μέχρι εκδίδουν Πδ για να διορίζονται στην ΔΕΗ ενώ καταδικάζονται για εμπόριο ναρκωτικών. Η κατρακύλα σας δεν έχει τέλος μαφιόζοι».Βασίλης Γούλας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


ΔΕ: Το εν λόγω ΦΕΚ περιέχει και άλλα τραγικά όπως παραγραφή ποινής σε Αλβανό που πλαστογράφησε διαβατήριο για να πάρει ελληνική υπηκοότητα, παραγραφή κλοπής για να πάρει ελληνική υπηκοότητα και να ασκήσει το επάγγελμα του γιατρού (ή της νοσοκόμας σε άλλη περίπτωση) και τέλος παραγραφή κλοπής για να διοριστεί στο Δήμο Ιωαννινων!


a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.