Ιωάννης Σακκάς: «Μέχρι και ισόβια κάθειρξη για την Ρένα Δούρου...» - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017

Ιωάννης Σακκάς: «Μέχρι και ισόβια κάθειρξη για την Ρένα Δούρου...»


Δηλαδή γνώριζε το θέμα και τον κίνδυνο των πολιτών και παρά ταύτα τους εξέθεσε ενώ έπρεπε ως Περιφερειάρχης να τους βοηθήσει έγκαιρα και να μην προκληθούν βλάβες στη υγεία ή θάνατοι. 

Το έγκλημα έχει όνομα. 

Λέγεται Έκθεση άρθρου 306 παρ 2 περιπτ β ΠΚ και τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον 6 έτη. Θυμήσου το άρθρο 268 β,γ ΠΚ ( Πλημμύρα 6) που ορίζει μέχρι ισόβια κάθειρξη σε περίπτωση που επήλθε 1 θάνατος.

Κα Δούρου τα εγκλήματα της πλημμύρας και της έκθεσης τα γνωρίζεις; 

Το αντιπλημμυρικό σου σχέδιο το γνώριζες. Άρα είχες τη γνώση της επερχόμενης πλημμύρας και το κίνδυνο για τις ζωές των συμπολιτών σου. Τώρα ανέλαβε τις διοικητικές, αστικές και ποινικές σου ευθύνες. 

Κίνημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ πολιτών.

Σημ. Ο Ιωάννης Σακκάς είναι ο παραιτηθείς Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, το 2011, καταγγέλλοντας δημοσίως παραγραφές κακουργημάτων υπουργών. Ως Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών υπηρέτησε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Ως Εισαγγελέας Πρωτοδικών υπηρέτησε στις Εισαγγελίες Πρωτοδικών Γρεβενών (2005), Χαλκίδας (2005-2008) και Αθηνών (2008-8/3/2011, οπότε και απεχώρησε λόγω παραίτησής του από το Δικαστικό Σώμα με δημόσια δήλωση –διαμαρτυρία (9-3-2011 στην εφημερίδα «δημοκρατία») για τις παραγραφές κακουργημάτων υπουργών (εκτελεστικής εξουσίας) εξαιτίας κατάχρησης εξουσίας δια παραλείψεως (άρθρο 239 β ΠΚ) των βουλευτών (νομοθετικής εξουσίας) ως εισαγγελέων κατ΄άρθρο 86 του Συντάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.