Δεν χάνουν χρόνο: Τα μαθήματα περί έμφυλων ταυτοτήτων εισβάλλουν πιο δυναμικά φέτος στα σχολεία! - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017

Δεν χάνουν χρόνο: Τα μαθήματα περί έμφυλων ταυτοτήτων εισβάλλουν πιο δυναμικά φέτος στα σχολεία!


Μακάρι να ήταν απλώς ένα αστείο ή τίποτα άλλο παρά μία κινδυνολογία. Ωστόσο η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μην χάσει χρόνο και να εισάγει στα ελληνικά σχολεία λεπτομερείς διαλέξεις για τις έμφυλες ταυτότητες! 

Πολύ απλά πρόκειται για την..."αγαπημένη και μη εξαιρετέα" θεματική βδομάδα, που από φέτος κιόλας θα εντάξει το μάθημα των έμφυλων ταυτοτήτων.

Μικροί μαθητές, ακόμη και κάτω από το 15ο έτος της ηλικίας τους, θα μαθαίνουν για το...δικαίωμά τους να επιλέγουν το φύλο τους (!!), κάτι που θα εισάγει και επίσημα μία νέα εποχή για τα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. 

Όλα τα Γυμνάσια της Ελλάδας θα πρέπει να επικεντρωθούν στις παρακάτω θεματικές ενότητες:

1) Ποιότητα ζωής

2) Πρόληψη του εθισμού και των εξαρτήσεων

3) έμφυλες ταυτότητες 

Το εν λόγω κεφάλαιο προϋπήρχε ήδη από πέρυσι, ασχέτως αν πολλοί καθηγητές μεμονωμένα επέλεξαν να μην του δώσουν την δέουσα, κατά το αρμόδιο Υπουργείο, σημασία. Ωστόσο η πολύ πρόσφατη ψήφιση του νόμου περί ταυτότητα φύλου και την αλλαγή αυτού ακόμη και σε ανήλικους, κάνει πιο επιτακτικές τις παραπάνω διαλέξεις.

Στόχος του Υπουργείου Παιδείας είναι να...ανεβάσει την αυτοεικόνα και αυτοαντίληψή των προεφηβικών μαθητών, ετοιμάζοντάς τους προς την ενηλικίωση και την ομαλή ένταξή τους στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο. 

Όλα αυτά επιχειρούνται με το να...διδάσκονται ανήλικοι μαθητές για τις ταυτότητες φύλου, το σεξ και την διαφορετικότητα, θέμα τα οποία μερικά χρόνια πριν θεωρούνταν "ταμπού" για την εκπαιδευτική κοινότητα. 

Μάλιστα, όπως γίνεται κατανοητό, οποιαδήποτε παρέλκυση από τους καθηγητές θα απαγορεύεται, καθώς όλοι ανεξαιρέτως θα πρέπει να ακολουθούν κατά γράμμα τον "Φάκελο Εκπαιδευτικού Υλικού", που θα δοθεί σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.