«Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα του τι πραγματικά έρχεται» (βίντεο) - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

«Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα του τι πραγματικά έρχεται» (βίντεο)

«Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα του τι πραγματικά έρχεται» (βίντεο)

Δείτε ένα ενδιαφέρον βίντεο γύρω από την αποκαλούμενη 4η βιομηχανική επανάσταση, την επανάσταση της τεχνολογίας των ηλεκτρονικών μέσα από όλες τις συσκευές, σταθερές ή κινητές, που μας περιβάλλουν. 

Η τεχνολογία αυτή στην αρχή εμφανίζεται ως βοηθός του ανθρώπου, διευκολύνοντας την επικοινωνία του και μειώνοντας τις «αποστάσεις» της επικοινωνίας. Στην πραγματικότητα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του ανθρώπου. Δεν πρόκειται να γίνει ξαφνικά ή από τη μια μέρα στην άλλη. 

Θα γίνει σταδιακά έτσι κανείς να μην καταλάβει ότι θα βρίσκεται σε ένα δίκτυο πλήρως ελεγχόμενο. Εάν παρόλα αυτά το καταλάβει θα είναι τόσο εθισμένος που δε θα μπορεί να βγει από αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.