Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους: Μαθαίνουν στα παιδιά τους πως να γίνουν...LGBTQ! - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους: Μαθαίνουν στα παιδιά τους πως να γίνουν...LGBTQ!


Δεν νοιάζονται πραγματικά για τα παιδιά τους. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ωστόσο και πάλι, ο ανθρώπινος νους δεν χωράει αυτήν την συστηματική πλύση εγκεφάλου που κάνουν πολλές "μοντέρνες δυτικές οικογένειες" στα ίδια τους τα παιδιά, μεταμορφώνοντάς τα σε κάτι αγνώριστο.

Αυτοί λοιπόν οι γονείς, όπως θα δείτε παρακάτω, θα πρέπει να θεωρούνται ως "πρότυπα"; 

Για την νέα εποχή, σίγουρα ναι!

Το παρακάτω βίντεο ίσως "τρομάξει" αρκετούς, ωστόσο είναι πέρα για πέρα αληθινό και αποτυπώνει σε όλο τους το φάσμα, τα ιδανικά της νέας εποχής , όπου ο παραδοσιακός τύπος οικογένειας (πυρηνική-πατριαρχική οικογένεια) δεν θα έχει καμία απολύτως θέση.Πως να έχει εξάλλου, από τη στιγμή που τα ίδια μας τα παιδιά αφήνονται -εθελούσια ή μη- στο έλεος του παγκόσμιου κράτους και των νέων "πρότυπων σχολείων".

Δεν αναφερόμαστε μόνο για πράγματα που έρχονται με γοργούς ρυθμούς. Τα περισσότερα τα ζούμε ήδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.