Φτιάξε κοιλιακούς μέσα σε 4 λεπτά - UNPOLITICAL

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017

Φτιάξε κοιλιακούς μέσα σε 4 λεπτά

Αποτέλεσμα εικόνας για κοιλιακοί

Προκάλεσε τις αντοχές σου επαναλαμβάνοντας το σετ και δύο, και τρεις φορές.
Αν θεωρείς πως οι κοιλιακοί σου θέλουν το κάτι παραπάνω δοκίμασε το παρακάτω «θανατηφόρο» σούπερ σετ και τέσταρε τον εαυτό σου.

Η εκγύμνασή σου θα διαρκέσει ένα συνεχόμενο 4λεπτο με κάθε άσκηση να διαρκεί γύρω στα 20 δευτερόλεπτα. Μετά την ολοκλήρωση του σούπερ σετ έφτασε η ώρα για την υπέρτατη πρόκληση. Να το επαναλάβεις παραπάνω από μία φορά.

Για να σε δούμε.
Σανίδα


Επαναλήψεις: 1
Χρόνος: 20 δευτερόλεπτα
Ισορρόπηση του σώματος σε σανίδα ανάσκελα


Επαναλήψεις: 1
Χρόνος: 20 δευτερόλεπτα
Χαμηλή στατική γέγυρα


Επαναλήψεις: 1
Χρόνος: 20 δευτερόλεπτα
Στήριξη στους ώμους στο πλάι


Επαναλήψεις: 1
Χρόνος: 1 λεπτό (30 δευτερόλεπτα στο κάθε χέρι)
Goblet Squat


Επαναλήψεις: όσες γίνεται
Χρόνος: 1 λεπτό
Ανασηκώσεις ισχίου


Επαναλήψεις: όσες γίνεται
Χρόνος: 1 λεπτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.