Ανείπωτη προσβολή του Χριστιανισμού: Το BBC χαρακτηρίζει τον Κύριο Ιησού Χριστό «βουδιστή» και ότι «πέθανε» στο... Πακιστάν! (βίντεο) - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

Ανείπωτη προσβολή του Χριστιανισμού: Το BBC χαρακτηρίζει τον Κύριο Ιησού Χριστό «βουδιστή» και ότι «πέθανε» στο... Πακιστάν! (βίντεο)

Σημεία των καιρών: Το BBC χαρακτηρίζει τον Κύριο Ιησού Χριστό «βουδιστή» και ότι «πέθανε» στο... Πακιστάν! (βίντεο)

Πάλι η νεοταξική προπαγάνδα επιχειρεί να κτυπήσει την χριστιανική θρησκεία στα θεμέλιά της και έτσι λίγο πριν την ιερή εορτή των Χριστουγέννων όπου τιμάται η γέννηση του Θεανθρώπου, το BBC με μανδύα «εγκυρότητας» έρχεται να χαρακτηρίσει τον Κύριο Ιησού Χριστό «Βουδιστή» και ότι δεν Σταυρώθηκε αλλά περιπλανήθηκε σε όλο τον κόσμο για δεκαετίες μέχρι την άφιξή του στο Roza Bal Temple στην Srinagar, στο Kashmir «όπου και παρέμεινε μέχρι το θάνατό του»!

Αναφέρει μάλιστα το «ντοκιμαντέρ» ότι υπάρχει έλλειψη στοιχείων για την ζωή του Ιησού από τα 13 μέχρι τα 29 και η «έρευνα» αναφέρει ότι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει βιβλική αναφορά είναι διότι εκείνο τον καιρό είχε αρχίσει να αποδέχεται βουδιστικές επιρροές!

Το «ντοκιμαντέρ» του BBC ισχυρίζεται ότι ο Ιησούς Χριστός ουδέποτε Σταυρώθηκε και ήταν εντέλι «βουδιστής μοναχός» και ξόδεψε την ζωή του διδάσκοντας σε πολλές μακρινές πόλεις όπως η Jagannath, η Rajagriha και η Benares και τελικώς κατέληξε κάπου στα Himalayas όπου και συνέχισε τις «σπουδές» του στον Βουδισμό

Πολλοί συγγραφείς, συμπεριλαμβανομένου και του Γερμανού διανοούμενου Holger Kersten, έγραψαν για την Ζωή του Ιησού λέγοντας ότι εγκαταστάθηκε στην περιφέρεια του Sydney περιοχή του Pakistan. 

Το «ντοκιμαντέρ» του BBC δείχνει τον Ιησού να «δραπετεύει» στο Αφγανιστάν μαζί με κάποιους άλλους Εβραίους.

Χρησιμοποιούνται μάλιστα και τοπικές ιστορίες για να επιβεβαιωθεί αυτή η απαράδεκτη «θεωρία». 

«Ο Ιησούς πέθανε στην ηλικία των 80 ετών» καταλήγει το «επιστημονικό» αυτό ντοκιμαντέρ.

Το «ντοκιμαντέρ» έχει παραχθεί εδώ και κάποια χρόνια αλλά όπως πάντα επαναλαμβάνεται η προβολή του κάθε φορά πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα.

Είναι σαφές ότι επιχειρείται εκθεμελίωση του Χριστιανισμού.

Έτσι πάει Bicoin σαν παγκόσμιο νόμισμα, μια παγκόσμια Πανθρησκεία και στο τέλος μια παγκόσμια κυβέρνηση με ένα παγκόσμιο ηγεμόνα για να ενοποιηθεί ο πλανήτης... για το «καλό» όλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.