Τι πρέπει να αντιγράψουν οι γονείς από τα παιδιά - UNPOLITICAL

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

Τι πρέπει να αντιγράψουν οι γονείς από τα παιδιά


Χωρίς αμφιβολία, οι γονείς αποτελούν πρότυπο για τα παιδιά τους. Όμως υπάρχουν στοιχεία που έχουν αυτά, τα οποία πολύ θα ήθελαν να έχουν οι άνθρωποι που τα έφεραν στον κόσμο. Πάμε να δούμε πέντε από αυτά...

Την ανεμελιά τους: Εκ των πραγμάτων, οι ενήλικες έχουν πολλά στο κεφάλι τους και κάπου χάνουν τον αυθορμητισμό και την ανεμελιά τους. Αντίθετα, τα παιδιά λειτουργούν μονίμως έτσι, πολλές φορές και σε υπερβολικό βαθμό.

Τη χαλαρότητά τους: Τα παιδιά δεν αγχώνονται και δεν εκνευρίζονται με το παραμικρό όπως οι μεγάλοι, ενώ δεν έχουν στρατηγική στη συμπεριφορά τους απέναντι σε τρίτους. 

Την περιέργειά τους: Από μικρή κιόλας ηλικία αλλά και αργότερα, τα παιδάκια προσπαθούν να γνωρίσουν τον κόσμο γύρω τους και συνεχώς πειραματίζονται. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή με τους γονείς τους που βιώνουν μια συμβατική και χωρίς εκπλήξεις καθημερινότητα.

Τη μεγαλοψυχία τους: Το παιδί σας τσακώνεται με το φίλο του και τα βρίσκουν σε χρόνο dt. Σκεφτείτε πόσο πιο δύσκολα είναι τα πράγματα στον κόσμο των μεγάλων σε ανάλογες περιπτώσεις…

Το θάρρος τους: Λόγω ηλικίας, τα παιδιά έχουν θάρρος το οποίο ενέχει πολλές φορές και την άγνοια κινδύνου. Και πάλι όμως έχουν υπάρξει και θα υπάρξουν φορές που θα θέλατε να έχετε λίγο παραπάνω θάρρος για να ακολουθήσετε το δρόμο της καρδιάς, από το να πρυτανεύει μονίμως η λογική!


Πηγή: mother.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.