Ο Κοντονής που ούρλιαζε για αυταρχισμό, μας εξηγεί οτι οι πλειστηριασμοί γίνονται για το καλό όσων χάνουν τα σπίτια τους... - UNPOLITICAL

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017

Ο Κοντονής που ούρλιαζε για αυταρχισμό, μας εξηγεί οτι οι πλειστηριασμοί γίνονται για το καλό όσων χάνουν τα σπίτια τους...


Ο Κοντονής που ούρλιαζε για αυταρχισμό, μας εξηγεί οτι οι πλειστηριασμοί γίνονται για το καλό όσων χάνουν τα σπίτια τους.

Χωρίς καρέκλα ούρλιαζε "η αντισυνταγματική τακτική της κυβέρνησης να νομοθετεί κατ' αυτό τον τρόπο, ο κρατικός αυταρχισμός και η καταστολή πάνε χέρι χέρι με τη νεοφιλελεύθερη πολιτική των μνημονίων και με την φτωχοποίηση της κοινωνίας"


Χθες όμως, με τη καρέκλα, μας εξήγησε γιατί φώναζαν στο Σύνταγμα τόσα χρόνια. Ήθελαν να γίνονται οι πλειστηριασμοί ηλεκτρονικά για να αποκλειστούν οι μπράβοι του υποκόσμου που απειλούσαν ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν

«Απολύτως θετική η διαδικασία των πλειστηριασμών και έπρεπε να την είχε νομοθετήσει η κυβέρνηση εδώ και 20 χρόνια. Το κάνουμε για να προστατεύσουμε τους πολίτες που χάνουν το σπίτι τους ώστε να παίρνουν το μέγιστο δυνατό εκπληστηρίασμα»


Βέβαια για να πούμε και το άλλο χθες τράβηξε όλο το λούκι ο Κοντονής ενώ οι ηθικοί αυτουργοί ήταν κρυμμένοι... εκτός να δεν φαίνονταν στις κάμερες γιατί ήταν πεσμένοι στα τέσσερα μπροστά στην τρόικα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.