«Μας θέλουν φοβισμένους»: Επιτέλους λόγια ΟΡΓΗΣ και ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ σε δελτίο ειδήσεων (ΒΙΝΤΕΟ) - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

«Μας θέλουν φοβισμένους»: Επιτέλους λόγια ΟΡΓΗΣ και ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ σε δελτίο ειδήσεων (ΒΙΝΤΕΟ)


«Λερναία Ύδρα» θυμίζουν τα χρέη νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Το ιδιωτικό χρέος ανέρχεται στα 250 δις ευρώ, λειτουργώντας ως ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της οικονομίας. Πλησιάζει μάλιστα το δημόσιο χρέος, το οποίο ανέρχεται πάνω από τα 300 δις ευρώ.

Το «βαρύ φορτίο» που καλούνται να σηκώνουν οι Έλληνες, γίνεται πλέον ασήκωτο.

Η υπερφορολογία της Αριστεράς σε εισοδήματα, περιουσιακά στοιχεία και καθημερινές συναλλαγές έχει εξαντλήσει, πλέον, την φοροδοτική ικανότητα της πλειοψηφίας και γενικότερα έχουν δυσχεράνει την δυνατότητα αποπληρωμής των πάσης φύσεως υποχρεώσεων.

Έτσι, το Κράτος αρπάζει τώρα τα σπίτια όσων αδυνατούν να αποπληρώσουν το δάνειό τους. Πλειστηριασμοί γίνονται και θα επιταχύνονται.

Στο παρακάτω ρεπορτάζ θα δείτε πολίτες να δηλώνουν τρομοκρατημένοι από την αντίστροφη μέτρηση αρπαγής των σπιτιών τους.

«Θα βάλω φωτιά εάν έρθουν να μου το πάρουν», «Αυτό θέλουν, θέλουν να είμαστε φοβισμένοι», είναι μερικά από τα λόγια οργής αλλά και αφύπνισης συμπολιτών μας.

Η κοινωνία έχει πάρει «φωτιά». Ξαφνικά όλοι οι Έλληνες θα ξυπνήσουν και θα αντιληφθούν πως τα πάντα γύρω τους έχουν αλλάξει.

Πολλοί τότε, δεν αποκλείεται, να παραδοθούν, εξ’ ολοκλήρου, στο Κράτος, προκειμένου να έχουν τα ελάχιστα ως προς το ζην.

Θέλουν τους πάντες φοβισμένους, προκειμένου να μπορούν να τους ελέγξουν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.