Ποιοί συνεργάστηκαν για να έρθουν οι Μπολσεβίκοι στην εξουσία της Ρωσίας - UNPOLITICAL

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017

Ποιοί συνεργάστηκαν για να έρθουν οι Μπολσεβίκοι στην εξουσία της Ρωσίας


Στο βίντεο που ακολουθεί ρώσος αναλυτής μιλά για την περίοδο πριν την Οκτωβριανή επανάσταση
και για το ποιοι και με ποιο σκεπτικό συνεργάστηκαν, ώστε να ανατραπεί ο Τσάρος Νικόλαος Β' Ρομανώφ από την εξουσία.

Παρά την ανακρίβεια κάποιων αναφορών, δεδομένου ότι όλο το σχέδιο οργανώθηκε από δουλικούς ιδεολογικούς οπαδούς, εβραϊκής καταγωγής, ώστε να επιβάλλει το σχέδιο κομμουνιστικής διακυβέρνησης, με σκοπό να το επεκτείνει παγκόσμια, έχει ενδιαφέρον να δει κανείς, το πως ο υπολογισμός των γεωστρατηγικών και οικονομικών συμφερόντων καθορίζει τους υπολογισμούς αυτών, που θέλουν να ελέγξουν ανθρώπους και λαούς, αλλά και πως επίσης, πολλές φορές, όταν δώσεις κάποια ώθηση στα γεγονότα, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την έκβασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.