Χριστούγεννα στην Αθήνα που χάσαμε... - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017

Χριστούγεννα στην Αθήνα που χάσαμε...Ήταν η εποχή, μετά τον εμφύλιο, η εποχή της αθωότητας και της αισιοδοξίας.
Η Ελλάδα ανάσαινε ελεύθερα και ειδικά η Αθήνα ήταν μια διαφορετική πόλη, μια πόλη που δυστυχώς δεν πρόκειται να ξαναδούμε ποτέ.

Ο κόσμος μπορούσε να περπατήσει αμέριμνος σε οποιοδήποτε δρόμο του κέντρου κυριολεκτικά χωρίς να ανησυχεί για εγκληματικότητα.

Ο κόσμος συνέρρεε στους εμπορικούς δρόμους της Σταδίου, της Πανεπιστημίου και της Ακαδημίας και τα μεγάλα πολυκαταστήματα μόλις είχαν κάνει την εμφάνισή τους. Ήταν η εποχή του Μινιόν- του μεγαλύτερου μεγάλου καταστήματος όπως έλεγε η διαφήμιση-του ΑΚΡΟΝ-ΙΛΙΟΝ-ΚΡΥΣΤΑΛ και του Κατράντζος Σπόρ.

Η Ελλάδα μπορεί να ήταν φτωχή, αλλά όλα πήγαιναν καλύτερα, καθώς υπήρχε αισιοδοξία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.