Ο Καμμένος έκανε… αεροταξί τα κρατικά VIP αεροσκάφη - UNPOLITICAL

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

Ο Καμμένος έκανε… αεροταξί τα κρατικά VIP αεροσκάφη

Σχετική εικόνα

Μάλιστα, η προτίµησή του είναι εµφανής στο πολυτελές και πανάκριβο στη χρήση και συντήρηση «Gulfstream-V» της 352 Μοίρας Μεταφοράς Υψηλών Προσώπων.

Σε... αεροταξί έχει µετατρέψει ο Πάνος Καµµένος τα τρία κυβερνητικά τζετ της Πολεµικής Αεροπορίας, και µάλιστα η προτίµησή του είναι εµφανής στο πολυτελές και πανάκριβο στη χρήση και συντήρηση «Gulfstream-V» της 352 Μοίρας Μεταφοράς Υψηλών Προσώπων. 
Τα στοιχεία που έφεραν στο φως της δηµοσιότητας τα «Παραπολιτικά» την περασµένη εβδοµάδα προκάλεσαν αίσθηση, ειδικά στους κόλπους της Πολεµικής Αεροπορίας.

Οι νέες αποκαλύψεις που αφορούν τον κ. Καµµένο είναι βέβαιο ότι θα συζητηθούν, καθώς από τις λεγόµενες 25 «VIP» πτήσεις (µετ' επιστροφής) από τον Ιανουάριο µέχρι τον Οκτώβριο του 2017 οι 16 ήταν στο εξωτερικό, µε αναχώρηση και επιστροφή στην Ελευσίνα και ορισµένες φορές µε ενδιάµεσους σταθµούς.

Σε εννέα περιπτώσεις επέλεξε να ταξιδέψει µε το «Gulfstream-V», που είναι «απολύτου προτεραιότητας» αεροσκάφος για τον Πρόεδρο της ∆ηµοκρατίας και τον πρωθυπουργό. ∆ηλαδή, θα πρέπει να γίνεται µε ανάλογη προσοχή η χρήση του, για τη διασφάλιση της διαθεσιµότητάς του και τη µείωση του κόστους συντήρησης.

Το συγκεκριµένο αεροσκάφος είναι το µόνο από τα τρία που µπορεί να κάνει υπερατλαντικά ταξίδια, ωστόσο ο κ. Καµµένος το χρησιµοποίησε για πτήσεις όχι µόνο εντός Ευρώπης, αλλά και για να πάει έως τη... Θεσσαλονίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.