Τα δύο καυστικά σκίτσα του Αρκά με ρόμπα και καρέκλα για τα 154 «ναι» στο πολυνομοσχέδιο - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

Τα δύο καυστικά σκίτσα του Αρκά με ρόμπα και καρέκλα για τα 154 «ναι» στο πολυνομοσχέδιο

Τα δύο καυστικά σκίτσα του Αρκά με ρόμπα και καρέκλα για τα 154 «ναι» στο πολυνομοσχέδιο

Με δύο σκίτσα σχολίασε ο Αρκάς την ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο και τη στάση των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και της κυρίας Μεγαλοοικονόμου.

Υπενθυμίζεται ότι πολυνομοσχέδιο που μεταξύ άλλων κάνει πιο άγριο το κυνηγητό για τα σπίτια πέρασε με 154 «ναι».

Στο πρώτο πρωταγωνιστεί μια κενή ρόμπα που λέει «ναι σε όλα».

Στο δεύτερο ο πρωταγωνιστής είναι ένας άνδρας που κρατάει με νύχια και με δόντια μια καρέκλα ενώ κάποιος τον τραβάει ενώ στη λεζάντα αναφέρεται:

«Θα μας πάρουν τα σώβρακα αλλά όχι την καρέκλα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.