Λονδίνο, η πόλη του Ισλάμ με Ισλαμιστή Δήμαρχο: άνοιξαν 423 νέα τζαμιά. και έκλεισαν 500 εκκλησίες! - UNPOLITICAL

Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018

Λονδίνο, η πόλη του Ισλάμ με Ισλαμιστή Δήμαρχο: άνοιξαν 423 νέα τζαμιά. και έκλεισαν 500 εκκλησίες!

Αποτέλεσμα εικόνας για london islam

Οι βρετανοί πολυπολιτιστές τροφοδοτούν τον ισλαμικό φονταμενταλισμό. 
Οι μουσουλμάνοι δεν χρειάζεται να γίνουν η πλειοψηφία στο Ηνωμένο Βασίλειο, απλά χρειάζονται βαθμιαία να εξισλαμίσουν τις σημαντικότερες πόλεις. 

Η αλλαγή γίνεται ήδη και σύντομα και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για germany refugees welcome

Οι Βρετανοί εξακολουθούν να ανοίγουν την πόρτα για την εισαγωγή του ισλαμικού νόμου της σαρία. Ένας από τους κορυφαίους βρετανούς δικαστές, Sir James Munby, δήλωσε ότι ο Χριστιανισμός δεν επηρεάζει πλέον τα δικαστήρια και αυτά πρέπει να είναι πολυπολιτισμικά, που σημαίνει πιο ισλαμικά.

Σχετική εικόνα

Ο Ρόουαν Ουίλιαμς, ο πρώην Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ και ο Αρχιεπίσκοπος Λόρδος Phillips, πρότειναν επίσης ότι ο αγγλικός νόμος πρέπει να “ενσωματώσει” τα στοιχεία του νόμου της σαρία. 

Στην επισήμανση, είναι ο βρετανός Siddhartha Dhar, ο πιθανός εκτελεστής του ISIS 
ο οποίος μιλούσε με άπταιστη προφορά σε ένα βίντεο εκτέλεσης του καρκινώματος.

Τα βρετανικά πανεπιστήμια προωθούν επίσης τον ισλαμικό νόμο. Οι ακαδημαϊκές κατευθυντήριες γραμμές, “Εξωτερικοί ομιλητές στα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης”, προβλέπουν ότι “ορθόδοξες θρησκευτικές ομάδες” μπορούν να χωρίσουν άνδρες και γυναίκες κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων. 

Αποτέλεσμα εικόνας για british university sharia

Στο Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου, οι γυναίκες έπρεπε να χρησιμοποιήσουν ξεχωριστή είσοδο και αναγκάστηκαν να καθίσουν σε ένα δωμάτιο χωρίς να μπορούν να κάνουν ερωτήσεις ή να σηκώσουν τα χέρια τους, όπως στο Ριάντ ή στην Τεχεράνη. “Το Λονδίνο είναι πιο ισλαμικό από ό, τι πολλές μουσουλμανικές χώρες μαζί”, σύμφωνα με τον Maulana Syed Raza Rizvi, έναν από τους Ισλαμιστές κήρυκες που τώρα οδηγούν το “Λονδίνοσταν”, όπως λέει η δημοσιογράφος Melanie Phillips, την αγγλική πρωτεύουσα. 

Όχι, ο Rizvi δεν είναι ακροδεξιός εξτρεμιστής. 

Ο Wole Soyinka, ένας βραβευμένος με Νόμπελ λογοτεχνίας, ήταν λιγότερο γενναιόδωρος, κάλεσε το Ηνωμένο Βασίλειο σε “μια βόλτα για τους ισλαμιστές”. “Οι τρομοκράτες δεν μπορούν να αντέξουν το πολυπολιτισμικό Λονδίνο”, δήλωσε ο δήμαρχος του Λονδίνου Σάντικ Χαν μετά την πρόσφατη θανατηφόρα τρομοκρατική επίθεση στο Westminster. 

Αποτέλεσμα εικόνας για islam attack UK

Το αντίθετο όμως ισχύει: οι βρετανοί πολυπολιτιστές τροφοδοτούν τον ισλαμικό φονταμενταλισμό και κυρίως το Λονδίνο, με τα 423 τζαμιά του , είναι χτισμένο πάνω στα θλιβερά ερείπια του αγγλικού χριστιανισμού. 

Η εκκλησία Hyatt United αγοράστηκε από την αιγυπτιακή κοινότητα για να μετατραπεί σε τζαμί. 

Αποτέλεσμα εικόνας για UK church transformed into mosque

Η εκκλησία του Αγίου Πέτρου έχει μετατραπεί σε τζαμί της Μαντίνας. 
Το Τζαμί της Brick Lane χτίστηκε σε μια πρώην μεθοδιστική εκκλησία. 

Δεν μετατρέπονται μόνο τα κτήρια, αλλά και οι άνθρωποι

Ο αριθμός εκείνων που ασπάζονται το Ισλάμ έχει διπλασιαστεί. συχνά αγκαλιάζουν το ριζοσπαστικό Ισλάμ, όπως και με τον Χαλίντ Μασούντ, τον τρομοκράτη που έπληξε το Γουέστμινστερ. Η Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες μιας εκκλησίας και ενός τζαμιού σε απόσταση λίγων μέτρων το ένα από το άλλο στην καρδιά του Λονδίνου. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ISLAM UK CHURCH

Στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, που σχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει 1.230 πιστούς, συγκεντρώθηκαν μόνο 12 άνθρωποι για να γιορτάσουν τη Μ.Μ.Ε. Στην εκκλησία της Σάντα Μαρία υπήρχαν 20 άτομα. Το κοντινό τέμενος Brune Street Estate έχει διαφορετικό πρόβλημα: υπερπληθυσμό. 

Το μικρό του δωμάτιο μπορεί να φιλοξενήσει μόνο 100 άτομα. 
Την Παρασκευή, οι πιστοί έφθαναν μέχρι το δρόμο για να προσευχηθούν. 

Με δεδομένες τις τρέχουσες τάσεις, ο χριστιανισμός στην Αγγλία γίνεται ένα λείψανο, ενώ το Ισλάμ θα είναι η θρησκεία του μέλλοντος. 

Στο Birmingham, τη δεύτερη μεγαλύτερη βρετανική πόλη, όπου ζουν πολλοί τζιχάντες και ενορχηστρώνουν από εκεί τις επιθέσεις τους, ένας ισλαμικός μιναρές δεσπόζει στον ουρανό. 

Αποτέλεσμα εικόνας για BIRMINGHAM MOSQUE

Υπάρχουν στιγμές που επιτρέπουν στα βρετανικά τζαμιά να καλούν τους Ισλαμιστές πιστούς σε προσευχή σε ηχεία τρεις φορές την ημέρα. 

Μέχρι το 2020, εκτιμάται ότι ο αριθμός των μουσουλμάνων που πηγαίνουν στις προσευχές θα φτάσει τουλάχιστον τους 683.000, ενώ ο αριθμός των χριστιανών που θα παρακολουθήσουν εβδομαδιαία τη λειτουργία θα μειωθεί στα 679.000.

Σχετική εικόνα 

“Έφτασε το νέο πολιτιστικό τοπίο των αγγλικών πόλεων. το ομογενοποιημένο, χριστιανικό τοπίο της κρατικής θρησκείας βρίσκεται σε υποχώρηση », δήλωσε ο Ceri Peach του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Ενώ σχεδόν οι μισοί βρετανοί μουσουλμάνοι είναι κάτω των 25 ετών, το ένα τέταρτο των χριστιανών είναι άνω των 65 ετών. 

“Σε άλλα 20 χρόνια θα υπάρξουν πιο δραστήριοι μουσουλμάνοι απ ό, τι υπάρχουν εκκλησιαστές”, δήλωσε ο Keith Porteous Wood, στο Society. 

Σχετική εικόνα

Από το 2001, 500 εκκλησίες του Λονδίνου όλων των δογμάτων έχουν μετατραπεί σε ιδιωτικές κατοικίες. Κατά την ίδια περίοδο, τα βρετανικά τζαμιά έχουν πολλαπλασιαστεί. Μεταξύ του 2012 και του 2014, το ποσοστό των Βρετανών που προσδιορίζονται ως Αγγλικανοί μειώθηκε από 21% σε 17%, δηλαδή μείωση 1,7 εκατ. ατόμων, ενώ, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το Ινστιτούτο Κοινωνικών Ερευνών NatCen, ο αριθμός των μουσουλμάνων αυξήθηκε σχεδόν ένα εκατομμύριο. 

Οι Εκκλησιαστές μειώνονται με ρυθμό που μέσα σε μια γενιά, ο αριθμός τους θα είναι τρεις φορές χαμηλότερος από εκείνον των Μουσουλμάνων που πηγαίνουν τακτικά στο τζαμί την Παρασκευή. 

Δημογραφικά, η Βρετανία αποκτά όλο και περισσότερο ένα ισλαμικό πρόσωπο σε μέρη όπως το Μπέρμιγχαμ, το Μπράντφορντ, το Ντέρμπι, το Ντέους, το Λιντς, το Λέστερ, το Λίβερπουλ, το Λούτον, το Μάντσεστερ, το Σέφιλντ, το Waltham Forest και το Tower Hamlets.
Το 2015, μια ανάλυση του πιο διαδεδομένου ονόματος στην Αγγλία έδειξε ότι ήταν ο Mohammed, συμπεριλαμβανομένων ορθογραφικών παραλλαγών όπως ο Μωάμεθ και ο Μοχάμαντ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ISLAM UK CHURCH

Οι σημαντικότερες πόλεις έχουν τεράστιο μουσουλμανικό πληθυσμό: Μάντσεστερ (15,8%), Μπέρμιγχαμ (21,8%) και Μπράντφορντ (24,7%). 

Η πιθανότητα ένα παιδί να γεννηθεί σε μουσουλμανική οικογένεια παρά σε χριστιανική είναι σαφώς μεγαλύτερη. Στο Μπράντφορντ και στο Λέστερ, τα μισά παιδιά είναι μουσουλμάνοι. Οι μουσουλμάνοι δεν χρειάζεται να γίνουν η πλειοψηφία στο Ηνωμένο Βασίλειο, απλά χρειάζονται βαθμιαία να εξισλαμίσουν τις σημαντικότερες πόλεις. 

Η αλλαγή γίνεται ήδη. Το “Λονδίνοσταν” δεν είναι ένας εφιάλτης της πλειοψηφίας των Μουσουλμάνων. είναι ένα πολιτιστικό, δημογραφικό και θρησκευτικό υβρίδιο στο οποίο ο χριστιανισμός μειώνεται και το Ισλάμ προχωρά. 

Αποτέλεσμα εικόνας για MUSLIM PRAYS IN UK

Σύμφωνα με τον Innes Bowen, που γράφει στο The Spectator, μόνο δύο από τα 1.700 τζαμιά στη Βρετανία ακολουθούν σήμερα τη μοντερνιστική ερμηνεία του Ισλάμ, έναντι 56% στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι έλεγχοι του Wahhabis είναι έξι τοις εκατό των τζαμιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ ο φονταμενταλιστής Deobandi ελέγχει έως και 45%. 

Σύμφωνα με έρευνα του Κέντρου Γνώσης, το ένα τρίτο των μουσουλμάνων του Ηνωμένου Βασιλείου δεν αισθάνονται “μέρος του βρετανικού πολιτισμού”. Το Λονδίνο είναι επίσης γεμάτο από δικαστήρια σαρίας. 

Υπάρχουν επίσημα 100. 

Η εμφάνιση αυτού του παράλληλου δικαστικού συστήματος κατέστη δυνατή χάρη στον βρετανικό νόμο περί διαιτησίας και το σύστημα εναλλακτικής επίλυσης διαφορών… 

Αυτά τα νέα δικαστήρια βασίζονται στην απόρριψη του απαραβίαστου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ οι αξίες της ελευθερίας και της ισότητας αποτελούν τη βάση του αγγλικού κοινού νόμου. Οι βρετανικές προσωπικότητες εξακολουθούν να ανοίγουν την πόρτα για την εισαγωγή της σαρία. 

Σχετική εικόνα

Ένας από τους κορυφαίους δικαστές της Βρετανίας, Sir James Munby, δήλωσε ότι ο Χριστιανισμός δεν επηρεάζει πλέον τα δικαστήρια και αυτά πρέπει να είναι πολυπολιτισμικά – δηλαδή πιο ισλαμικά. 

Ο Ρόουαν Ουίλιαμς, ο πρώην Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ και ο Αρχιεπίσκοπος Λόρδος Phillips, πρότειναν επίσης ότι το βρετανικό δίκαιο θα πρέπει να “ενσωματώσει” στοιχεία του νόμου της σαρία. Το βρετανικό πολιτιστικό σύστημα συνηθίζει συχνά να δέχεται τα αιτήματα από τους ισλαμιστές φονταμενταλιστές να δεχτούν τα αιτήματά τους.

https://www.gatestoneinstitute.org/10124/london-mosques-churches

1 σχόλιο:

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.