Παράνοια που μπορεί να αποβεί μοιραία: Δείτε σε τι...«δοκιμασίες» προσκαλούν τους νέους - UNPOLITICAL

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

Παράνοια που μπορεί να αποβεί μοιραία: Δείτε σε τι...«δοκιμασίες» προσκαλούν τους νέους


Τα όρια της παράνοιας ξεπερνά το νέο διαδικτυακό "παιχνίδι" με τίτλο «Tide Pod Challenge», που σαν σκοπό του έχει να εξαναγκάσει εφήβους μπροστά στην κάμερα να βάλουν στο στόμα τους ταμπλέτες ή κάψουλες πλυντηρίου!

Ουσιαστικά τους καλούν να μασουλήσουν κάψουλες απορρυπαντικών (!!), κάτι που ξεκίνησε ένας έφηβος στο διαδίκτυο. 

Έκτοτε έχει γίνει κάτι σαν...μόδα, με πολλούς εφήβους να έχουν δοκιμάσει να μασουλήσουν ταμπλέτες απορρυπαντικών!

"Δεν ήταν κάτι που φοβόμουν γιατί ήξερα πως δεν θα το καταπιών", ήταν η δικαιολογία μίας έφηβης όταν δέχθηκε την πρόκληση άλλων εφήβων μέσα από το Whatsapp.

Δείτε από που ξεκίνησε αυτή η παρανοϊκή "μόδα":

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.