Διαμέρισμα του ΥΠΕΘΑ στο Κολωνάκι μισθώνει ο Δημήτρης Βίτσας - UNPOLITICAL

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

Διαμέρισμα του ΥΠΕΘΑ στο Κολωνάκι μισθώνει ο Δημήτρης Βίτσας


Για «νόμιμη διαδικασία μίσθωσης» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας , επιβεβαιώνοντας τα «Π» - Άγνωστο παραμένει το ύψος του ενοικίου

Διαµέρισµα-φιλέτο στο κέντρο της Αθήνας, που αποτελεί περιουσιακό στοιχείο των Ενόπλων ∆υνάµεων, χρησιµοποιεί ιδιωτικά ο αν. υπουργός Αµυνας, ∆ηµήτρης Βίτσας. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το ενοικιάζει, και µάλιστα… µε το παραπάνω, από την αρµόδια Υπηρεσία ∆ιαχείρισης Ακινήτων, χωρίς να διευκρινίζει το ύψος του καταβαλλόµενου τιµήµατος. Το διαµέρισµα ευρίσκεται σε πενταώροφη πολυκατοικία, στον αριθµό 31 της οδού Ακαδηµίας, στη διασταύρωση µε την οδό Αµερικής.

Ο τέταρτος όροφος κατοικείται από τον αναπληρωτή υπουργό και ο πέµπτος από τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Μιχάλη Κωσταράκο.

Από τις φωτογραφίες στον επίσηµο κόµβο της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας (ΥΠΑΑΠΕ∆) φαίνεται ότι ο όροφος όπου ενοικιάζει το διαµέρισµα ο κ. Βίτσας είναι λειτουργικός, αφού διαθέτει εξωτερικό συναγερµό και γλάστρες σε ένα από τα µπαλκόνια του, ενώ ο πέµπτος έχει ανακαινιστεί και εξωτερικά, µε χαρακτηριστικά παραδείγµατα τα νέα κουφώµατα και τις λευκές τέντες, σε αντίθεση µε το υπόλοιπο κτίριο.

Μιλώντας στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» το πρωί της Πέµπτης (11.11 π.µ.) ο εκπρόσωπος Τύπου του αναπληρωτή υπουργού επιβεβαίωσε την αρχική πληροφορία της εφηµερίδας. «Πρόκειται για νόµιµη διαδικασία µίσθωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.