ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ βάζει σλαβικές ονομασίες σε τοπωνύμια της Μακεδονίας μας! - UNPOLITICAL

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ βάζει σλαβικές ονομασίες σε τοπωνύμια της Μακεδονίας μας!


Την βαθιά υποκριτική και εξόχως αντεθνική στάση της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ στο ζήτημα της Μακεδονίας επιβεβαιώνει καταγγελία σύμφωνα με την οποία το υπουργείο Εσωτερικών έθεσε σε λειτουργία online πληροφοριακό σύστημα μητρώου πολιτών, στο οποίο τα τοπωνύμια περιοχών της Μακεδονίας μας αναγράφονται -πέραν της ελληνικής- με σλαβικές και τουρκικές ονομασίες!

Προτού κάποιοι σπεύσουν να κάνουν λόγο για ενδεχόμενο «λάθος», στην ίδια καταγγελία επισημαίνεται πως το εν λόγω ζήτημα εντοπίσθηκε ήδη κατά την δοκιμαστική λειτουργία του Μητρώου Πολιτών (Πρόκειται για ένα πληροφοριακό σύστημα Δημοτολογίων και Ληξιαρχείων εθνικής εμβέλειας του υπουργείου Εσωτερικών, που θα συνδέει online 1.036 υπηρεσίες Ληξιαρχείου και 325 υπηρεσίες Δημοτολογίου, καθώς και το Ειδικό Ληξιαρχείο Αθηνών και θα αποτελεί την κεντρική βάση δεδομένων, στην οποία εντάσσεται το σύνολο των στοιχείων που αφορούν στις ληξιαρχικές πράξεις των Ελλήνων πολιτών) στις 24/10/2017 και τότε κάποιοι ληξίαρχοι, με προσωπική πρωτοβουλία διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο Υπουργείο Εσωτερικών και στους υπεύθυνους κατάρτισης του Μητρώου Πολιτών, ζητώντας αποκατάσταση των αδόκιμων ονομασιών.

Το υπουργείο Εσωτερικών της κομμουνιστικής κυβέρνησης παρά ταύτα αδιαφόρησε εντελώς, με συνέπεια ακόμη και σήμερα το σύστημα να προβάλλει τις σλαβικές και τουρκικές ονομασίες, παρότι τούτες έχουν επίσημα αποκατασταθεί από το ελληνικό Κράτος με τις ελληνικές από το έτος 1926!

Κατά τ’ άλλα, οι κομμουνιστές της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ έχουν το θράσος να ισχυρίζονται πως διαπραγματεύονται την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους σκοπιανούς, υπό την προϋπόθεση πως οι δεύτεροι θα αποκηρύξουν… αλυτρωτισμούς. Στην πραγματικότητα, ο καλύτερος προπαγανδιστής των ανιστόρητων σκοπιανικών θέσεων είναι η ίδια η κομμουνιστική κυβέρνηση της Ελλάδος!

Η Χρυσή Αυγή, πρωτοπόρος πάντοτε στους Εθνικούς Αγώνες, διακηρύσσει: Κομμουνιστές, κάτω τα ξερά σας απ’ τη Μακεδονία! Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει ελληνική!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.