Προσπαθούν να χτυπήσουν τον ανδρισμό! Γιατί; (Βίντεο) - UNPOLITICAL

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

Προσπαθούν να χτυπήσουν τον ανδρισμό! Γιατί; (Βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για MEN THEN NOW

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει θεατές εντελώς παράλογων συμπεριφορών και εξηγούμαι. Συνέχεια σε όλο τον κόσμο και ειδικά στην Αμερική μερικές φεμινίστριες προσπαθούν να αποδείξουν ότι οι άνδρες είναι «γουρούνια». Θεωρούν σεξουαλική παρενόχληση ακόμα και το φλέρτ και στέλνουν άνδρες στα δικαστήρια για αυτό τον λόγο. Υπάρχουν άνδρες οι οποίοι παρενοχλούν σεξουαλικά; ΦΥΣΙΚΑ είναι η απάντηση αλλά οι άνδρες στην πλειοψηφία τους δεν πραγματοποιούν σεξουαλικές επιθέσεις.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρείτε σεξουαλική παρενόχληση ακόμα και μια καλή κουβέντα ενός άνδρα σε μια γυναίκα. Επίσης βλέπουμε μια προσπάθεια οι άνδρες να σταματήσουν να είναι "παραγωγικοί", ακόμα και ο κόσμος της μόδας κινείται προς αυτή την κατεύθυνση και αν το παρατηρήσατε τα ανδρικά Τζίν, γίνονται όλο και πιο στενά και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην αναπαραγωγή λόγω του ότι σφίγγουν την ευαίσθητη περιοχή.
Όλα αυτά γίνονται ώστε οι άνδρες σιγά σιγά να χάσουν τον ανδρισμό τους και να είναι πρακτικά άχρηστοι οπότε τότε θα έχει δημιουργηθεί ένας κόσμος απόλυτα τρομακτικός στον οποίο οι άνδρες απλά δεν θα θέλουν να υπάρχουν. Μεγαλεπίβολο το σχέδιό τους αλλά δεν θα πετύχει διότι υπάρχουν ευτυχώς ακόμα ξύπνιοι άνθρωποι, οι οποίοι σκέφτονται πολύ καλά το τι τους σερβίρουν!
Σχετική εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.