Αγαπητό ΚΚΕ, μήπως - λέω, μήπως - να καταργούσαμε τις απεργίες, πριν ξεφτιλιστεί ο θεσμός εντελώς; - UNPOLITICAL

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

Αγαπητό ΚΚΕ, μήπως - λέω, μήπως - να καταργούσαμε τις απεργίες, πριν ξεφτιλιστεί ο θεσμός εντελώς;Γράφει ο Στέφανος Αλυσανδράτος.

Έχετε βαρεθεί να ακούτε φράσεις όπως: «Σε απεργιακό κλοιό η χώρα»... «Παραλύουν ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας» κλπ κλπ. Και κατεβαινεις στην Αθήνα να διαδηλώσεις και δεν έχει νόημα, γιατί ο καθένας έχει κάνει μαγαζάκι του για να φαίνεται και να μπορεί στο μέλλον να εκλεγεί βουλευτης! 

Το ΠΑΜΕ έχει το δικό του, η ΓΣΕΕ το δικό της, ο Ανταρσύα το δικό του κλπ! Και στο καθένα συμμετέχει τρεις και ο κούκος! Απογοήτευση... 

Αν το συνδικαλιστικό κίνημα ήταν αξιόπιστο θα ήταν και ισχυρό, και δεν θα είχαμε σήμερα μισθούς των 100-300 ευρώ και δεν θα θεωρούνταν υψηλόμισθος κάποιος με 1000 ευρώ μισθό, όταν στην Ευρώπη με τέτοιον μισθό είσαι πάμφτωχος... 

Και βέβαια δεν θα είχαμε πραγματική ανεργία κοντά στους 2.000.000 ανθρώπους! 

Γιαυτό αγαπητό ΚΚΕ, μήπως - λέω, μήπως - να καταργούσαμε τις απεργίες, πριν ξεφτιλιστεί ο θεσμός εντελώς; Και όταν πάψετε κόκκινοι, ροζ και μπλε να χρησιμοποιείτε τον συνδικαλισμό για το βουλευτιλίκι, τον επαναφέρουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.