Ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ δημοσίευσε φωτογραφία στο διαδίκτυο όπου κοιμάται στο δρόμο κάτω από το δικό του χάλκινο άγαλμα. Αυτό το έκανε με πικρία λέγοντας... "Πώς άλλαξε ο καιρός..." - UNPOLITICAL

Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2018

Ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ δημοσίευσε φωτογραφία στο διαδίκτυο όπου κοιμάται στο δρόμο κάτω από το δικό του χάλκινο άγαλμα. Αυτό το έκανε με πικρία λέγοντας... "Πώς άλλαξε ο καιρός..."Ο γνωστός αθλητής και ηθοποιός Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ έβαλε μια φωτογραφία στο διαδίκτυο όπου κοιμάται στο δρόμο κάτω από το δικό του χάλκινο άγαλμα. Αυτό το έκανε με πικρία λέγοντας... "Πώς άλλαξε ο καιρός... Όταν ήμουν κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, εγώ προσωπικά άνοιξα αυτό το ξενοδοχείο. Τότε μου είπαν ότι όποτε έρθω, θα είχα ένα δωμάτιο για τον εαυτό μου. Τώρα που άφησα το πόστο μου και ήρθα σ ' αυτό το ξενοδοχείο, αρνήθηκαν να μου δώσουν το δωμάτιο της επαγγελίας. Έτσι έκανα το κρεβάτι μου κάτω από το άγαλμά μου για να πω στον κόσμο ότι δεν πρέπει να εμπιστεύονται τις εργασίες τους, ή τον πλούτο τους, ή τη δική τους δύναμη ή νοημοσύνη, τίποτα από αυτά δεν είναι αιώνιο..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.