Κακές σταλινικές εποχές φέρνει στην χώρα μας ο αστυνομικός διευθυντής Χίου ο οποίος απειλεί πολίτη: «Πρόσεξε γιατί είσαι δημόσιος υπάλληλος» - UNPOLITICAL

Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

Κακές σταλινικές εποχές φέρνει στην χώρα μας ο αστυνομικός διευθυντής Χίου ο οποίος απειλεί πολίτη: «Πρόσεξε γιατί είσαι δημόσιος υπάλληλος»


Με αυταρχικό τρόπο αντέδρασε ο εγκάθετος αστυνομικός διευθυντής Χίου, σε πολίτες που αντιδρούν στον επιχειρούμενο από χθες διπλασιασμό της χωρητικότητας της μοναδικής δομής διαμονής προσφύγων και μεταναστών στη ΒΙΑΛ.

Οπως φαίνεται από το βίντεο του politischios, με ύφος που παραπέμπει σε αστυνομικές συμπεριφορές αλησμόνητων δεκαετιών, σταλινικού τύπου, ο αστυνομικός διευθυντής απειλεί ανοιχτά διαδηλωτή με την υπόμνηση της επαγγελματικής του ιδιότητας ως δημοσίου υπαλλήλου! 

«Πρόσεχε γιατί είσαι δημόσιος υπάλληλος!», του λέει.

Στον διάλογο που ακολουθεί ο πυροσβέστης Μιχ. Ρακιντζής ισχυρίζεται ότι ήδη ο αστυνομικός διευθυντής έχει τηλεφωνήσει στον διοικητή του. «Το διοικητή μου πήρε τηλέφωνο και του είπε ο πυροσβέστης έτσι κι έτσι». «Δημοκρατία έχουμε, όχι Χούντα. Να μην μπορούμε να μιλήσουμε;», αναρωτιέται ο πυροσβέστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.