Τα Βαλκάνια είναι έτοιμα να «εκραγούν». - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Τα Βαλκάνια είναι έτοιμα να «εκραγούν».


Στρατιωτικές πηγές το τελευταίο διάστημα αναφέρουν ότι υπάρχει αναβρασμός στο Κοσσυφοπέδιο και σύμφωνα με τους Σέρβους υπάρχει προσπάθεια η δύση να απομακρύνει τους Σέρβους από το Κοσσυφοπέδιο.

Οι Σέρβοι είναι η απόλυτη πλειοψηφία μέσα στο Κοσσυφοπέδιο και όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι οι Σέρβοι, αν οποιοσδήποτε προσπαθήσει να διώξει τον σερβικό πληθυσμό, ο στρατός θα πάει να τους σώσει. Αυτό βέβαια όπως όλοι ξέρουμε θα δημιουργήσει μια πολεμική κατάσταση στα Βαλκάνια η οποία είναι πιθανό να επηρεάσει και την Ελλάδα. Αυτή η πιθανότητα μας κάνει εξαιρετικά σκεπτικούς αν αναλογιστούμ το ότι αυτό το διάστημα γίνονται συζητήσεις για το Σκοπιανό, δηλαδή για το ζήτημα της ονομασίας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.