Μιλάμε για χώρα της πλάκας. Δελφινάριο σκέτο... - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

Μιλάμε για χώρα της πλάκας. Δελφινάριο σκέτο...

Αποτέλεσμα εικόνας για ζουραρισ γελοίος

Είπε ο Ζουράρις "να δώσουμε μερικά νησιά του Αιγαίου στους Τούρκους", δεν τον έδιωξε ο Τσιπρας. Τσιμουδιά ο πολιτικός κόσμος της χώρας.

Είπε ο Ζουράρις "να προσαρτηθεί η ελληνική Μακεδονία στα Σκόπια", δεν τον έδιωξε ο Τσιπρας. Τσιμουδιά ο πολιτικός κόσμος της χώρας.

Είπε ο Ζουράρις κοτζάμ λόγο μέσα στην Βουλή για τα "μέζεα" του, δεν τον έδιωξε ο Τσιπρας. Τσιμουδιά ο πολιτικός κόσμος της χώρας.

Είπε ο Ζουράρις μια μαλακία ποδοσφαιρικού τύπου για τον ΟΣΦΠ και τον ΆΡΗ, τον έδιωξε ο Τσιπρας. Και ξεσηκώθηκε και το σύμπαν μέσα και έξω από την κυβέρνηση.

Μιλάμε, μόνον ο Σεφερλής λείπει. 
Εκτός και αν ο Σεφερλής σκηνοθετεί την πολιτική ζωή του τόπου με τόσα που έχουμε ζήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.