Με σπασμένο πόδι λιμενικός μετά από καταδίωξη μεταναστών στο λιμάνι της Πάτρας - UNPOLITICAL

Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

Με σπασμένο πόδι λιμενικός μετά από καταδίωξη μεταναστών στο λιμάνι της Πάτρας

Πάτρα: Με σπασμένο πόδι λιμενικός μετά από καταδίωξη μεταναστών στο λιμάνι

Στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας που εκτελούσε στο νότιο λιμάνι της Πάτρας κι ενώ προσπαθούσε μαζί με άλλους λιμενικούς να αποτρέψει παράτυπους μετανάστες να μπουν στο χώρο ISPS του νέου λιμένα, κατέληξε λιμενικός της Πάτρας.


Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο το απόγευμα και ο λιμενικός διακομίστηκε στο νοσοκομείο με βαρύ τραύμα στο πόδι.

Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση, για μια ακόμη φορά της Ένωσης Προσωπικού του Λιμενικού Σώματος Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Φωκίδας, οι οποίοι χαρακτηρίζουν εμπόλεμη ζώνη το λιμάνι της Αχαϊκής Πρωτεύουσας. 

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Σε συνέχεια των ανωτέρω ανακοινώσεων μας και των συχνών παρεμβάσεων μας στα Μ.Μ.Ε παρατηρούμε ότι ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός των παράτυπων μεταναστών τους τελευταίους μήνες που επιχειρούν να εισέλθουν στον χώρο του ΙSPS του Λιμένα της Πάτρας δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα ακολουθεί την ίδια πορεία με την αυξανόμενη κώφωση όλων των υπευθύνων οι οποίοι δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο επί της ουσίας.

Μετά τις παγίδες με τις πετονιές, τα αυτοσχέδια μαχαίρια και τις «καταγγελίες» για δήθεν επιθετική συμπεριφορά των συναδέλφων που εκτελούν εξωτερική Υπηρεσία κατά τις ώρες φόρτωσης των Ε/Γ-Ο/Γ, έρχεται να προστεθεί άλλο ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός.

Συνάδελφος μας την 06-01-2018 και ενώ εκτελούσε εξωτερική Υπηρεσία κατά την διάρκεια αποτροπής παράτυπων μεταναστών που προσπαθούσαν να εισέλθουν παράνομα στον χώρο του ISPS του νέου Λιμένα Πάτρας τραυματίστηκε σοβαρά(διαμετακομίστηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι).

Για πολλοστή φορά ζητάμε να παρθούν άμεσα δραστικές λύσεις από όλους τους υπευθύνους πριν είναι πολύ αργά, το προσωπικό του Κ.Λ ΠΑΤΡΑΣ δεν αντέχει άλλο η ασφάλεια των Συναδέλφων μας είναι αδιαπραγμάτευτη».


Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.