Το "δημόσιο συμφέρον" εκτρέφει φασισταριά του κερατά! - UNPOLITICAL

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

Το "δημόσιο συμφέρον" εκτρέφει φασισταριά του κερατά!

Αποτέλεσμα εικόνας για κόμματα καταδικάζουν το συλλαλητήριο

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Στην τηλεόραση και στα ραδιόφωνα η ταύτιση Συριζαίων, αντιεξουσιαστών, ΚΚΕδων και πασόκων, στην καταδίκη των συλλαλητηρίων ήταν εξόχως εντυπωσιακή. Δεν εξέφρασαν απλά μια αρνητική γνώμη. Ήταν υστερική και φασιστική προσπάθεια απαξίωσης του κόσμου που συμμετέχει και αρνείται να παραχωρήσει ιστορία και όνομα στα Σκόπια.

Η κοινή μαρξιστική Παιδεία όλων αυτών και η στρεβλή εικόνα της "δημοκρατίας" που λένε ότι υπηρετούν τους εμποδίζει να αντιληφθούν πως ξορκίζοντας ένα συλλαλητήριο για εθνικά θέματα, εξαλείφεις και την κοινωνική συνείδηση του κόσμου ως προς αυτά.

Μας λένε... «Δε βοηθούν τα συλλαλητήρια την εξωτερική πολιτική. Δεν βοηθάει η άποψη της κοινής γνώμης η οποία λειτουργεί εν θερμώ».

Φέρνουν μάλιστα σαν παράδειγμα την είσοδο μας στην ευρωπαϊκή ένωση στην οποία αντιδρούσε τότε ο κόσμος.

Δε μας λένε, ποια ήταν τα οφέλη που έμειναν τελικά από την περίφημη "ευρωπαϊκή ένωση" των τραπεζιτών.

Δεν μας λένε, πως οι μόνοι που εντέλει ευνοήθηκαν από την "ευρωπαϊκή ένωση" ήταν οι πολιτικοί και οι διαπλοκή με τους τραπεζίτες, τα δάνεια και τις μίζες των πολιτικών αλλά και η ελεύθερη έξοδος του μαύρου χρήματος προς τις μεγάλες τράπεζες του εξωτερικού. 

Δεν μας λένε, πως ο μόνος λόγος που μας ήθελαν στην ΕΕ ήταν για να μπορούμε να πάμε στις χώρες τους, ξανά, μετανάστες! Αυτή η ευρωπαϊκή ένωση μας αντιμετωπίζει ακόμη σαν εργάτες.
Σωστά λοιπόν από ότι αποδεικνύεται, τότε ο κόσμος ήταν εναντίον της ευρωπαϊκής ένωσης.
Και ίσως, όπως ήρθε και γράφτηκε η ιστορία, τα πράγματα να ήταν σήμερα καλύτερα για την χώρα μας αν είχαμε Εθνική ανεξαρτησία και Εθνική κυριαρχία.

Φέρνουν σαν παράδειγμα τις 130 χώρες που έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία!
"Όλοι τούς λένε Μακεδόνες"κτλ κτλ

Δεν μας λένε όμως πως "οι όλοι" είναι αυτοί που νομιμοποίησαν την κατοχή της Κύπρου από τους Τούρκους ιμπεριαλιστές, τον στραγγαλισμό της Παλαιστίνης από τους Σιωνιστές και τη διάλυση κυρίαρχων κρατών στην ευρύτερη περιοχή μας. Είναι καθαρή υποκρισία, οι «όλοι», οι ισχυροί που χωρίζουν τον πλανήτη σε ζώνες «επιρροής» και οι υποτακτικοί τους, να επικαλούνται «ειρήνη και σταθερότητα» για να μας υποχρεώσουν να δεχθούμε ολίγη ή πολλή Μακεδονία στα βόρεια σύνορά μας.
Δεν μας λένε όμως πως όσες χώρες και να αναγνωρίζουν τα Σκόπια, αν δεν τα αναγνωρίσει η Ελλάδα, τα Σκόπια δε βλέπουν ούτε Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε ΝΑΤΟ αλλιώς γιατί τόση πρεμούρα; 

Γεγονός είναι πως το πολιτικό προσωπικό στη χώρα μας, τα μεταπολιτευτικά χρόνια, κατά την εναλλαγή των κυβερνήσεων συναγωνίστηκε επάξια σε ανικανότητα και μειοδοσία!
Αποδείχθηκε κατώτερο των περιστάσεων σε πλείστες όσες φορές.

Κατώτερο να κερδίσει ακόμη και απέναντι σε πολιτικούς των Σκοπίων, οι οποίοι κατάφεραν να επιβάλλουν το μόρφωμα που έχουν σαν χώρα σε 130 χώρες! Κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την αδιαφορία - που μετατρέπεται πλέον σε ενοχή - των "δικών" μας  πολιτικοί και να παρουσιάσουν εμπορικές συμφωνίες και να καθιερώσουν τα προϊόντα τους ως προϊόντα της «μακεδονικής γης».

Ντροπή!

Ποια είναι η αλήθεια; 

Η μεγάλη συγκέντρωση τρόμαξε εκκλησία και κόμματα και δημιουργεί πιέσεις παντού.
Όχι μόνο στη ΝΔ, όπως ήλπιζε η κυβέρνηση, αλλά σε όλα τα κόμματα, και στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ως κυβέρνηση οι ευθύνες του καθίστανται ιστορικές. 

Στην πραγματικότητα τα συλλαλητήρια παίζουν τρομερό ρόλο και ας λένε όσοι λένε τις διάφορες ανοησίες.

Ο κόσμος που βρέθηκε εκεί και ο κόσμος που πρόκειται να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου, φόβισε τους τους πάντες που παίζουν το τελευταίο τους χαρτί που δεν είναι άλλο πέραν των μπαχαλάκηδων.

Κανείς που βρέθηκε στην παραλία της Θεσσαλονίκης το κρύο μεσημέρι της 21ης Ιανουαρίου δεν διεκδίκησε ωφελιμιστικούς υλικούς στόχους. Άπαντες, υπερασπίστηκαν μία ευγενή ιδέα. Την Εθνική Ιδέα την οποία είχαν αποκοιμίσει επί 40 έτη με πρόσκαιρες απολαβές, διορισμούς και δάνεια.

Κανονικά, όλα τα κόμματα που υποστηρίζουν την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, στις εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, δεν πρέπει να βρουν ούτε την ψήφο τους!

Ζητούν να παραχωρήσουμε ιδιοκτησία μας έναντι υποσχέσεων. Να δώσουμε τμήμα της υπαρκτής Ιστορίας μας έναντι κενών λόγων και αναξιόπιστων υπογραφών σε μια «συμφωνία» που θα αλλάξει ταμπέλες.

Ας γίνει σαφές: ο αλυτρωτισμός των σκοπιανών είναι ενσωματωμένος στο όνομα της Μακεδονίας που ζητούν τα Σκόπια να τους χαρίσουμε.

Το όνομα δεν είναι κάτι απλό, δεν είναι απλώς γραφειοκρατικό-διεκπεραιωτικό εργαλείο.

Είναι ο πρώτος και κύριος καθοριστής της ταυτότητας. Αυτό διατυμπανίζουν και οι Σκοπιανοί με κάθε ευκαιρία (μόνο που η δική τους η ταυτότητα είναι πλαστή και μάλιστα κακέκτυπη).

Το όνομα έχει πίσω του βιογραφικό, έχει ατομικό και οικογενειακό ιστορικό. 
Συνδέει το παρελθόν, με δεσμούς αίματος, με καταγωγή, με παράδοση. Με προγόνους, ιστορία και πολιτισμό. Το όνομα που κατοχυρώθηκε με ιστορία αιώνων δεν ανταλλάσσεται με αέρα.

Υ.Γ. Λένε πως ούτε της Θεσσαλονίκης, ούτε το συλλαλητήριο στην Αθήνα πρέπει να ληφθεί υπόψη όσο μεγάλη και αν είναι η συμμετοχή!

Η κοινωνία, ας διαμαρτύρεται, οι πολιτικοί πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους η οποία είναι να ... "υπερασπίζονται το δημόσιο συμφέρον".

Δεν μας λέει όμως κανείς τι σημαίνει και ποιος τελικά αποφασίζει για αυτό το γαμημένο «δημόσιο συμφέρον»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.