Το δηλώνουν ανοιχτά και χωρίς ντροπές: «Ακραίοι» και «εθνικιστές» όσοι διαφωνούν στην παράδοση του όρου «Μακεδονία» - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

Το δηλώνουν ανοιχτά και χωρίς ντροπές: «Ακραίοι» και «εθνικιστές» όσοι διαφωνούν στην παράδοση του όρου «Μακεδονία»


Σε παλαιότερες εποχές, όσοι διαφωνούσαν με την εξουσία χαρακτηρίζονταν ως «κομμουνιστές», άσχετα αν ήταν ή όχι. Ακόμα παλαιότερα ως «αιρετικοί» και τους έκαιγαν...
Σήμερα σε αυτή την κατεύθυνση χρησιμοποιείται η λέξη «εθνικιστής».

Ως εκ τούτου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Γιώργος Κατρούγκαλος, χαρακτήρισε ως «ακραία και εθνικιστική» την άρνηση της χρήσης του όρου Μακεδονία για την ονομασία των Σκοπίων, επισημαίνοντας ότι η θέση της κυβέρνησης είναι η σύνθετη ονομασία.

«Έχω ακούσει ακραίες – εθνικιστικές απόψεις που δεν επιθυμούν να εμπεριέχεται ο όρος Μακεδονία ή παράγωγά της», δήλωσε χαρακτηριστικά!
Μάλιστα ανέφερε πως η χρήση του όρου Μακεδονία για την ονοματοδοσία της γειτονικής χώρας αποτελεί «πατριωτική λύση»!
Για τα συλλαλητήρια δήλωσε:
«Στα συλλαλητήρια πήγαν Έλληνες πατριώτες, όμως έγινε προσπάθεια  να κατευθυνθούν σε διαφορετική γραμμή από την εθνική»!
 Άρα όσοι βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη ακολούθησαν «προδοτική γραμμή», αν ερμηνεύουμε σωστά τα λεγόμενα του Αναπληρωτή ΥΠΕΞ.
«Όσα ακούστηκαν στο συλλαλητήριο είναι αναληθή», υπογράμμισε μεταξύ άλλων, υποβαθμίζοντας την παρουσία Ελλήνων στο κρατίδιο των Σκοπίων: «Δεν υπάρχουν στα Σκόπια 700.000 Έλληνες», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.