Πρόεδρος ΓΣΕΕ: "Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τρομάρα τους, ήταν και συνδικαλιστές" - UNPOLITICAL

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018

Πρόεδρος ΓΣΕΕ: "Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τρομάρα τους, ήταν και συνδικαλιστές"

Αποτέλεσμα εικόνας για γσεε
«Τρομάρα τους μερικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και κορυφαίοι συνδικαλιστές», ανέφερε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος.

Στον συμβολισμό η αλλαγή στο καθεστώς λήψης αποφάσεων για την απεργία να έχει γίνει από μία κυβέρνηση της ριζοσπαστικής αριστεράς, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, μιλώντας στον ρ/σ «Θέμα 104,6».

«Είναι εμβληματική η αλλαγή αυτή που έχει επιχειρηθεί και παλαιότερα. Τώρα έχει ένα ιδιαίτερο συμβολισμό γιατί δεν είναι ότι ήρθε με αυτό το αποσπασματικό άρθρο, έχουν προηγηθεί βαθύτατες τομές που δεν είχαν τολμήσει οι προηγούμενοι όπως η απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων κ.α.» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγόπουλος.

«Τρομάρα τους μερικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και κορυφαίοι συνδικαλιστές και έχουν σήμερα κορυφαίες θέσεις» σχολίασε σε δηκτικό τόνο.

Όσο για την αντίδραση της ΓΣΕΕ, δήλωσε ότι θα υπάρξει πανελλαδική κινητοποίηση την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, αν και -όπως υποστήριξε- δεν αλλάζει η ευρύτερη πολιτική από τα συνδικάτα.

«Προφανώς ο κόσμος έχει μετατρέψει την οργή του σε μία εσωτερική θλίψη. Το να ανατρέψεις μια ευρύτερη πολιτική δεν είναι απλό θέμα και δεν μπορούν να την κάνουν τα συνδικάτα. Το μεγαλύτερο βαρίδι κατά του συνδικαλισμού είναι η ανεργία», κατέληξε ο κ. Παναγόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.