Ο νέος υπέρ-οργανισμός που θα μοιράζει επιδόματα εξάρτησης στους Έλληνες - UNPOLITICAL

Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018

Ο νέος υπέρ-οργανισμός που θα μοιράζει επιδόματα εξάρτησης στους Έλληνες

Αποτέλεσμα εικόνας για ftvxeia

Η πολιτική επιδομάτων παγιώνεται ως βασική οικονομική στρατηγική της χώρας, με βασικό άξονα την υψηλή φορολογία, η οποία κλείνει επιχειρήσεις, εξαφανίζει θέσεις εργασίας και τελικά μοιράζει επιδόματα εξάρτησης από το Κράτος.

Η κυβέρνηση θα ενισχύσει τον προϋπολογισμό κοινωνικής αλληλεγγύης για το 2018, με επιπλέον 315 εκατομμύρια, τα οποία φυσικά θα πάρει πίσω με άλλους τρόπους.

Ειδικότερα, πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία ο 

Ο νέος ΟΠΕΚΑ (Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης).θα «απορροφήσει» οικογενειακά επιδόματα, αναπηρικά επιδόματα, ΚΕΑ, ειδικό επίδομα τρίτεκνων – πολύτεκνων οικογενειών, επίδομα ανασφάλιστων υπερήλικων, το επίδομα για πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες κ.α. ενώ θα «τρέχει» και μια σειρά κοινωνικών παροχών – προγραμμάτων.

Έτσι ξεκινά το 2018!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.