Σε πλειστηριασμό αύριο και τα γραφεία της ΛΑΕ - H τράπεζα προτίθεται να συνεχίσει όμως το συμβόλαιο με την ΛΑΕ - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018

Σε πλειστηριασμό αύριο και τα γραφεία της ΛΑΕ - H τράπεζα προτίθεται να συνεχίσει όμως το συμβόλαιο με την ΛΑΕ


Όταν θα γίνουν και πάλι (ηλεκτρονικά ή στα ειρηνιδικεία) οι πληστηριασμοί, θα βγουν στο σφυρί και τα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας.

Πρόκειται για τα γραφεία της ΛΑΕ στη Στοά Φέξη, τα οποία η ΛΑΕ ενοικιάζει από έναν ιδιοκτήτη φροντιστηρίου - μπαταχτσή, ο οποίος έχει και άλλα ακίνητα, του οποίου το ακίνητο βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΛΑΕ «iskra»: «Τα γραφεία της ΛΑ.Ε εκπλειστηριάζονται από την Eurobank για ληξιπρόθεσμες οφειλές του ιδιοκτήτη τους. Σε επικοινωνία της Eurobank με την ΛΑ.Ε, αφού είχε ανακοινωθεί ο πλειστηριασμός, ελέχθη από την πλευρά της Τράπεζας ότι προχώρησαν στις διαδικασίες πλειστηριασμού χωρίς να γνωρίζουν ότι τα γραφεία, που ζητούσαν να εκπλειστηριαστούν, νοικιάζονται από την ΛΑ.Ε, ενώ η Τράπεζα ισχυρίστηκε ότι δεν θέλει να προκαλέσει πρόβλημα στην ΛΑ.Ε και ότι θα συνεχίσει μετά τον πλειστηριασμό να τηρεί το συμβόλαιο με την ΛΑ.Ε, εφ' όσον το ακίνητο περιέλθει στην ιδιοκτησία της, μιας και η ίδια θα κάνει προσφορά κατά τον πλειστηριασμό στην τιμή εκκίνησης».

Υ.Γ. Αγαπητέ Παναγιώτη Λαφαζά;νη, όταν μπαίνεις μπροστά για να μην πλειστηριαστεί ένα ακίνητο ενός μπαταχτσή βάζοντας το κόμμα ως πρόβλημα, είναι και διαπλοκή και διαφθορά και όλα τα καλά.. Το ίδιο και όταν έρχεσαι σε συνεννόηση με την τράπεζα για να λύσεις ένα δικό σου θέμα... 
Αλλιώς, όλοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων που χάνουν το ακίνητο τους να συνεχίσουν να μένουν πληρώνοντας τα ίδια με σένα... Λέμε τώρα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.