Συνδικαλιστές για ξύλο - «Πλακώθηκαν» on camera στη Κοζάνη τα παλικάρια της ΔΕΗ - UNPOLITICAL

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Συνδικαλιστές για ξύλο - «Πλακώθηκαν» on camera στη Κοζάνη τα παλικάρια της ΔΕΗ


Αυτό συνέβη στην Κοζάνη, όπου στις εργασίες του εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, όταν συνδικαλιστές πιάστηκαν στα χέρια...

Η πλευρά της «Ταξικής Ενότητας» αμφισβήτησε τις αποφάσεις των δικαστηρίων για τη νομιμοποίηση πέντε σωματείων και δεν άργησαν, κουβέντα στην κουβέντα να πιαστούν στα χέρια. Η «Ταξική Ενότητα» έκανε ένσταση για τη συμμετοχή πέντε σωματείων για το αν θα πρέπει να είναι σύνεδροι ή όχι. Η ΠΑΣΚΕ και η ΔΑΚΕ δεν το δέχθηκαν. Αυτό ήταν και η κύρια αιτία της αντιπαράθεσης που κατέληξε σε χειροδικίες.

Παράλληλα όμως, διαπληκτισμοί συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ με τους ατνίστοιχους της ΔΑΚΕ και της ΠΑΣΚΕ υπήρξαν και έξω από την αίθουσα που θα γινόταν η ψηφοφορία για την εφορευτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.