Μαθητής από την Ξάνθη κέρδισε το 1ο βραβείο λογοτύπου στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ [εικόνες] - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018

Μαθητής από την Ξάνθη κέρδισε το 1ο βραβείο λογοτύπου στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ [εικόνες]


Ο Νίκος Γκόρδης, μαθητής της Β’ τάξης Δομικών Έργων του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Ξάνθης, είναι ο νικητής του 1ου βραβείου λογοτύπου στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+.

Ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στη Σαραγόσα της Ισπανίας και απέφερε το πρώτο βραβείο στον Έλληνα μαθητή από την Ξάνθη γεμίζοντας χαρά τόσο τον ίδιο όσο και το σχολείο του που εκπροσωπούσε.

Ο Νίκος Γκόρδης σχεδίασε ένα λογότυπο για το παραπάνω ευρωπαϊκό πρόγραμμα και αναδείχθηκε πρώτος ανάμεσα σε 16 συμμετοχές από τέσσερις χώρες, κερδίζοντας το 1ο βραβείο του διαγωνισμού.


Το συγκεκριμένο λογότυπο θα χρησιμοποιείται πλέον σε όλα τα έγγραφα και έντυπα του συγκεκριμένου προγράμματος.

Οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Ξάνθης που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, επισκέφθηκαν χθες το απόγευμα, στο δημαρχείο, τον δήμαρχο Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, στον οποίο και παρέδωσαν ακριβές αντίγραφο του βραβευμένο λογότυπου.


O δήμαρχος Ξάνθης συνεχάρη τον μαθητή, αλλά και όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα, υπογραμμίζοντας: «Η συμμετοχή μαθητών σε τέτοιου είδους ανταγωνιστικά προγράμματα και διαγωνισμούς τους κάνει ακόμη πιο δημιουργικούς, ιδιαίτερα στα σύγχρονα ψηφιακά προϊόντα και είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι τα παιδιά μας συμμετέχουν και διακρίνονται σε αυτά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.