Όπως το είπε ο Μίκης Θεοδωράκης: «Οι μειοψηφίες μας κυβερνούν»! - UNPOLITICAL

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

Όπως το είπε ο Μίκης Θεοδωράκης: «Οι μειοψηφίες μας κυβερνούν»!

Αποτέλεσμα εικόνας για GAY PRIDE

Στο συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία, ακούσαμε μεταξύ tvn άλλων, εκπρόσωπο των πολυτέκνων να μιλά για την υποβάθμιση του θεσμού της παραδοσιακής οικογενείας.
 Φυσικά η έκκλησή της, όχι μόνο δεν εισακούεται, αλλά έχουν έτοιμη την απάντηση!


Tο 7o Thessaloniki Pride διεκδικεί το δικαίωμά μας στην γονεϊκότητα με το μήνυμα «Άκρως Οικογενειακόν» και καλεί τους πάντες στην ετήσια παρέλαση της συμπρωτεύουσας στις τις 23 Ιουνίου 2018.

Όπως αναφέρεται: «Συμβαίνει άλλωστε οι ΛΟΑΤΚΙ άνθρωποι, εκτός από το να ερωτευόμαστε και να φτιάχνουμε σχέσεις αγάπης και στοργής, να δημιουργούμε τις δικές μας οικογένειες, οι οποίες όμως συχνά βρίσκονται στην αφάνεια στην προσπάθειά μας να τις προστατεύσουμε».

Ζητούν από την ελληνική Πολιτεία «να θεσμοθετήσει μέτρα προστασίας τους και να ψηφίσει νόμους που να επιτρέπουν στις οικογένειες των ΛΟΑΤΚΙ ανθρώπων να ζουν αξιοπρεπώς απολαμβάνοντας τα ίδια δικαιώματα που απολαμβάνουν οι υπόλοιπες οικογένειες».

Επιπλέον διαμαρτύρονται, μεταξύ άλλων, για την «μη πρόβλεψη τεκνοθεσίας στον νόμο για το Σύμφωνο Συμβίωσης».

Έτσι, από τις 20 μέχρι και τις 23 Ιουνίου 2018 το Thessaloniki Pride διεκδικεί το «δικαίωμά στην γονεϊκότητα» και στην δημιουργία οικογενειών LGBTQ, όπου τα παιδιά θα υιοθετούν ό,τι βλέπουν.

Πολλοί που καταδίκασαν τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία, κυβερνώντες και μη, σίγουρα θα δώσουν δυναμικά «παρών» στην εν λόγω «διαδήλωση».

Ή όπως το είπε καλύτερα ο Μίκης Θεοδωράκης: «Οι μειοψηφίες που μας κυβερνούν» ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.