Πραγματογνώμονες επιστρατεύονται για την "μαύρη τρύπα" στην μεγαλύτερη μασονική στοά της χώρας - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

Πραγματογνώμονες επιστρατεύονται για την "μαύρη τρύπα" στην μεγαλύτερη μασονική στοά της χώρας


Από τις ανακριτικές αρχές διορίστηκε πραγματογνώμονας οικονομολόγος, προκειμένου να ερευνήσει το μέγεθος της «μαύρης τρύπας» που έχει δημιουργηθεί σε όλη την ιεραρχία της μασονίας στην χώρας μας, αλλά και για να καταγράψει τις υπόγειες διαδρομές των χρημάτων, όπως και τα χέρια που έκαναν τις χρηματικές συναλλαγές.

Υπενθυμίζεται ότι είναι σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση που υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ στο κτίριο της οδού Αχαρνών, όπως διαβάζουμε στο protothema.

Οι ανακριτικές αρχές διόρισαν πραγματογνώμονα οικονομολόγο ο οποίος καλείται μέσα σε ένα μήνα να κάνει φύλο και φτερό όλα τα οικονομικά στοιχεία: 1) της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος από το 2008 έως σήμερα , 2) της Τεκτονικής Αδελφότητας από το 2008 έως σήμερα και 3) του Τεκτονικού Ιδρύματος από το 2006 έως σήμερα και να παραδώσει στη συνέχεια τησχετική έκθεσή του.

Η εντολή που έχει λάβει ο πραγματογνώμονας είναι, μεταξύ των άλλων, να ελέγξει τα βιβλία εσόδων και εξόδων, ποίος ήταν αρμόδιοι για τις αναλήψεις, ποιοί ήταν υπεύθυνοι για τις εισπράξεις των χρημάτων, πότε έγιναν αναλήψεις και από ποιά πρόσωπα, ποιό είναι το έλλειμμα σε κάθε ένα από τρία αυτά τεκτονικά ιδρύματα, κλπ.

Παράλληλα, ο πραγματογνώμονας θα διενεργήσει οικονομικό έλεγχο από το 2005 έως σήμερα στο «Μεγάλο Στρατόπεδο των Ιπποτών της Ελλάδος και της Κύπρου» (οι λεγόμενοι Ναίτες Ιππότες), από το οποίο εκταμιεύτηκαν περίπου δυο εκατ. ευρώ και πορεύθηκαν στην οδό Αχαρνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.