Πρωτοφανής προστασία Καμμένου από την ειδική γραμματεία της Βουλής - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018

Πρωτοφανής προστασία Καμμένου από την ειδική γραμματεία της Βουλής


Χρειάστηκε άνωθεν πολιτική εντολή για να λάβουν οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες το διαβιβαστικό της δικογραφίας!

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σήμερα το μεσημέρι στη Βουλή η πρωτοφανής κωλυσιεργία της ειδικής γραμματείας της Βουλής να δώσει ως είθισται στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες το διαβιβαστικό της δικογραφίας κατά του Πάνου Καμμένου.

Κι ενώ την Τρίτη η Βουλή άνοιξε εκτάκτως την Ολομέλεια για να αναγνωστεί το κατηγορητήριο για την υπόθεση Νοβάρτις, σήμερα οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες έλαβαν τις πληροφορίες με το σταγονόμετρο και με προκλητική καθυστέρηση . Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ειδικός γραμματείας Κώστας Βασιλάκης επέλεξε να αποκαλύψει μόνο την πρώτη σελίδα η οποία δεν περιλάμβανε ούτε καν το όνομα του κ. Καμμένου .

Τελικά, έπειτα από έντονες πιέσεις των κοινοβουλευτικών συντακτών που ξεκαθάρισαν ότι το διαβιβαστικό δεν έχει απόρρητο χαρακτήρα και έπειτα από άνωθεν πολιτική εντολή η ειδική γραμματεία έδωσε την αυτονόητη εντολή να μοιραστούν στον Τύπο και οι πέντε σελίδες του διαβιβαστικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.