Αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε Τιμή και Γιορτή - Τιμούμε τους Ήρωες των Ιμίων και γιορτάζουμε την Ελλάδα μας - UNPOLITICAL

Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε Τιμή και Γιορτή - Τιμούμε τους Ήρωες των Ιμίων και γιορτάζουμε την Ελλάδα μας

Παλλαϊκό κάλεσμα για το συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Σήμερα, Μεσογείων και Κατεχάκη στις 7 το βράδυ και αύριο στις 2 το μεσημέρι στο Σύνταγμα, θα πραγματοποιηθούν δύο μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις Ελλήνων πολιτών. 

Μακεδόνες και Αθηναίοι, Κρήτες και Δωδεκανήσιοι, Στερεοελλαδίτες και Πελοποννήσιοι, Επτανήσιοι και Αιγαιοπελαγίτες, Ηπειρώτες και Θρακιώτες θα ενωθούμε μαζί για να διαδηλώσουμε ειρηνικά για τους ήρωες των Ιμίων και την ιστορία της πατρίδας μας, για την Μακεδονία μας...

'Aνθρωποι όλων των μορφωτικών περγαμηνών και δεξιοτήτων με κοινά τους χαρακτηριστικά την γνήσια αγάπη τους για την πατρίδα μας, τον σεβασμό της Ιστορίας μας και των συμβόλων μας.

"Όπλο" μας η βαθιά πεποίθηση ότι ο αγώνας για την Ελλάδα και τα Ιδανικά της Φυλής μας ενώνει και δεν γίνεται να μας χωρίζει, έγνοιά μας η διασφάλιση της συνέχειας στην ελληνική Ιστορία. 

Προτού κάποιοι σχολιαστές, σε κανάλια και ραδιόφωνα, διάσημοι ή άσημοι, μας χαρακτηρίσουν και μας ερμηνεύσουν, θα τους συμβούλευα αντί να κάθονται στον καναπέ τους και να υποδαυλίζουν κάθε προσπάθεια ένωσης των Ελλήνων κάτω από Εθνικά σύμβολα και Ιερές έννοιες, να πράξουν το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν για την κοινή πατρίδα μας. Να σκάσουν...!

Αυτό το Σ/Κ έχουμε Τιμή και Γιορτή! 

Όλοι μαζί Ενωμένοι θα διαδηλώσουμε ότι Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα

Όλοι μαζί Ενωμένοι θα διαδηλώσουμε ότι οιι Έλληνες ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ

Όλοι μαζί Ενωμένοι θα διαδηλώσουμε ότι τιμούμε την Ελλάδα μας και θα την υπερασπιστούμε μέχρι «τελευταίας ρανίδας του αίματός μας». 

Τον όρκο τον δώσαμε άπαξ στην πατρίδα και θα τον τηρήσουμε.

Θα είμαι, λοιπόν, και εγώ ένας απ’ αυτούς που θα αφήσω δουλειές και υποχρεώσεις για να βρίσκομαι όπου χτυπά η καρδιά της Ελλάδας. Ανώνυμος στο πλήθος, αλλά και με όνομα και επίθετο, με καθαρό πρόσωπο, χωρίς δειλό προσωπείο. 

Και είμαι μάρτυρας όλων αυτών που λέω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.