Οι αναταράξεις στις αγορές αναβάλλουν την έκδοση του ελληνικού ομολόγου - UNPOLITICAL

Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

Οι αναταράξεις στις αγορές αναβάλλουν την έκδοση του ελληνικού ομολόγου


Αναβάλλεται για λίγα 24ωρα η έκδοση του επταετούς ομολόγου λόγω των «αναταράξεων» στις διεθνείς αγορές.

Πηγές με γνώση διεργασιών για την έκδοση του ομολόγου επισημαίνουν ότι όλες οι ευρωπαικές χώρες, ακόμα και οι ΑΑΑ που είχαν προγραμματίσει έκδοση για σήμερα, περιμένουν. Αν οι αγορές ηρεμήσουν σήμερα, ίσως η κυβέρνηση αποφασίσει την έκδοση.

Η σύσταση είναι για αναμονή μιας- δύο ημερών. Αναφορικά με την εικόνα που εμφανίζουν οι διεθνείς αγορές οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι ήταν ένα equity story (το κραχ στις αγορές). Φαίνεται να ηρεμεί η κατάσταση. Είναι μια βίαιη διόρθωση που δεν θα έχει επίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.