Όταν ζεις εδώ και χρόνια μέσα στην διαφθορά και στο ψέμα, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το ηθικό και το δίκαιο... - UNPOLITICAL

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

Όταν ζεις εδώ και χρόνια μέσα στην διαφθορά και στο ψέμα, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το ηθικό και το δίκαιο...

Αποτέλεσμα εικόνας για καρακώστα

«Θεωρώ ότι η διάταξη δεν ήταν κακή»!

Αυτό δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα στον Realm 97,8, σχετικά με το επίδομα ενοικίου που οδήγησε στην παραίτηση της Ράνιας Αντωνοπούλου.

Ο νόμος που ψηφίστηκε για την χορήγηση επιδόματος ενοικίου σε βουλευτές αλλά και εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς δεν εισάγει εισοδηματικά κριτήρια.

Ανήκει και αυτό στην πολιτική επιδομάτων, η οποία παρουσιάζεται ως αντίβαρο στην μείωση των φόρων και την ανάκαμψη της παραγωγικής οικονομίας.

Οι πολιτικοί της κυβέρνησης με την σειρά τους δείχνουν στην κοινή γνώμη, την οποία σαφώς και προκαλούν, πως είναι καλό να παίρνεις επιδόματα, ακόμα και αν είσαι πολιτικός.
Η «αρπαχτή», η εξάρτηση, η «σπαρίλα», αν μας επιτρέπεται την λέξη, γίνει «σήμα κατατεθέν» ενός ολόκληρου έθνους.

«Σημασία έχει από εκεί και πέρα αν εμείς, ως άτομα πια, σε κρίσιμες περιόδους δεν το έχουμε ανάγκη, δεν υπάρχει λόγος να το παίρνουμε. Με αυτή την έννοια μπήκε το κριτήριο για την κ. Αντωνοπούλου και δεν νομίζω ότι πρέπει να απλωθεί διότι αύριο μπορεί να είναι μια άλλη κυβέρνηση και θα είναι άλλος υπουργός που πραγματικά θα το έχει ανάγκη. Δεν βρίσκω ότι είναι κακό», είπε σχετικά με την επίμαχη διάταξη που αφορά την επιδότηση διαμονής σε εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς.

Άρα ο νόμος δεν είναι κακός! Η πολιτική υπερφορολόγησης δεν είναι κακή! Κακή είναι η μείωση των φόρων, όπως υπαγορεύει το ΔΝΤ.

Έτσι, αυξάνονται οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μικρές, μικρομεσαίες και μεσαίες επιχειρήσεις στην χώρα μας, ο τομές που στηρίζει δηλαδή την εθνική οικονομία, και, σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Βιοτεχνών-Βιομηχανιών νομού Έβρου, Παύλο Μιχαηλίδη, «οι επιχειρηματίες γινόμαστε δημόσιοι υπάλληλοι», τουτέστιν ΟΛΟΙ υπηρέτες του Κράτους, τουτέστιν υπηρέτες του Υπερταμείου των δανειστών, στο οποίο έχει περάσει για 99 χρόνια ολόκληρη η χώρα.

Στο τέλος θα μείνουν μόνο τα επιδόματα, προκειμένου η όποια εξουσία να ελέγχει πλήρως τις ζωές των πολιτών!

Δείτε την παραδοχή-«σταθμό» για την παρούσα κατάσταση των Ελλήνων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.