Στα «νέα Ιμια» πλέον οι ΗΠΑ ευχαριστούν... τις ΗΠΑ! - Απίστευτα γελοία δήλωση του Αμερικανού πρεσβευτή Τ.Πάϊατ - UNPOLITICAL

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018

Στα «νέα Ιμια» πλέον οι ΗΠΑ ευχαριστούν... τις ΗΠΑ! - Απίστευτα γελοία δήλωση του Αμερικανού πρεσβευτή Τ.Πάϊατ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιμια πλοια

Με ένα tweet ενδεικτικό του επιπέδου αποικιοποίησης της χώρας ο Αμερικανός πρεσβευτής Τ.Πάιατ παίζει τον ρόλο που έπαιξε το 1996 ο Κ.Σημίτης στα Ίμια και ευχαριστεί την χώρα του για την στήριξη των ΗΠΑ στον "κατευνασμό" της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα ευχαρίστησε τον Αμερικανό ΥΠΑΜ Τ.Μάτις για την στήριξή του προς την Ελλάδα για την προ διημέρου κρίση στα Ίμια!

Δηλαδή "οι ΗΠΑ ευχαριστούν τις ΗΠΑ", για την αναχαίτιση της τουρκικής επιθετικότητας! Να σημειώσουμε ότι το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Ross βρίσκεται αυτή την στιγμή στην περιοχή του Καφηρέα, ανάμεσα στην τουρκική φρεγάτα κλάσης MEKO 200T, "Barbraros" και την ελληνική "Θεμιστοκλής" κλάσης "S".

Να σημειώσουμε ότι ο Τ.Πάιατ μεταβαίνει περίπου ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην Άγκυρα 

Πρακτικά η αμερικανική Πρεσβεία έχει αναλάβει την «διεκπεραίωση» της εξωτερικής πολιτικής με την Τουρκία σε μια σαφή ένδειξη αδυναμίας της χώρας να υπερασπιστεί τον εαυτό της από τον γείτονα εξ Άνατολών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.