Αντιδρά για τους κουκουλοφόρους μάρτυρες ή ΝΔ και ζητά να της αναγνωριστεί το τεκμήριο της αθωότητας - Πριν χρόνια όμως με ψευδομάρτυρες έσερναν στην φυλακή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Αντιδρά για τους κουκουλοφόρους μάρτυρες ή ΝΔ και ζητά να της αναγνωριστεί το τεκμήριο της αθωότητας - Πριν χρόνια όμως με ψευδομάρτυρες έσερναν στην φυλακή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για διώξεις χρυσης αυγησ

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Τα δεδομένα.
Τρία κόμματα, κουκουλοφόροι μάρτυρες, δυο σκευωρίες.

Μια πρώτη ματιά δείχνει πως η τότε σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και η τωρινή σκευωρία με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δέσει ΝΔ - ΠΑΣΟΚ μοιάζουν. 
Κουκουλοφόροι μάρτυρες - εξωφρενικές μαρτυρίες κλπ κλπ. 

Επικίνδυνα παιχνίδια «δημοκρατίας» που σήμερα παίζονται από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και την καθοδηγούμενη  - κατά πως φαίνεται - δικαστική εξουσία στο θέμα της Novartis, ενώ τότε παιζόντουσαν από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ!

Ο ίδιος νόμος που είχαν ψηφίσει Σαμαράς - Βενιζέλος εναντίον της ΧΑ χρησιμοποιείται σήμερα εναντίον τους. Και αύριο, ο ίδιος νόμος θα χρησιμοποιηθεί - ενδεχομένως - εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

Η άρση της βουλευτικής ασυλίας συλλήβδην των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αποτελούσε τότε μια επικίνδυνη εκτροπή και αποδείκνυε τον πανικό του τότε συστήματος και την πρεμούρα να καταδιωχθούν οι πολιτικοί αντίπαλοι της ΝΔ. Και διώχθηκαν, και φυλακίστηκαν, και ποτέ, ούτε τότε - ούτε και τώρα, παρά τα όσα έχουν συμβεί - δεν τους αναγνωρίζεται το τεκμήριο της αθωότητας.

Ο Ε. Βενιζέλος είχε κατηγορηθεί για πλειάδα αδικημάτων π.χ. την λίστα Λαγκάρντ, τα Ναυπηγεία, κλπ κλπ και ουδέποτε απολογήθηκε στην δικαιοσύνη. Η χώρα χρεοκόπησε και μέχρι σήμερα οι υπαίτιοι δεν έχουν απολογηθεί για την εθνική οικονομική τραγωδία.
Σήμερα γνωρίζουμε πλέον όλοι τι συνέβαινε αλλά ουδείς κατηγορείται γι' αυτά τα εγκλήματα.

Ο ίδιος πανικός όμως έχει καταβάλλει τον ΣΥΡΙΖΑ, Ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση Novartis σαν ταύρος σε υαλοπωλείο. Προδικάζοντας το αποτέλεσμα, μιλώντας για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης και στήνοντας 10 κάλπες σε μια επικοινωνιακή τακτική διάλυσης της αντιπολίτευσης.

Τότε, ενώ ήταν και είναι προφανής η πολιτική σκευωρία με την οποία η Χρυσή Αυγή βρέθηκε να στοχοποιείται με φήμες και εκτρωματικά ψεύδη "κουκουλοφόρων" μαρτύρων ως "εγκληματική οργάνωση". Ίδια θα συμβεί και με την δίωξη των "10".

Σήμερα, Σαμαράς - Βενιζέλος και άλλοι 8 πολιτικοί πρώτης γραμμής, δείχνονται από κουκουλοφόρους - ψευδομάρτυρες ως ένοχοι χρηματισμού και πνιγμένοι από αγανάκτηση μηνύουν δικαστικούς και πολιτικούς.

Τότε, η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής βρισκόταν προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό και η άλλη μισή κινδύνευε να προφυλακιστεί, με την δικαιοσύνη να στηρίζεται σε ένα διάτρητο κατηγορητήριο που μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να στοιχειοθετήσει καμία κατηγορία εναντίον οποιουδήποτε...

Και όμως!

Η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται, με σκανδαλώδη τρόπο, εξαντλώντας πρόσωπα και οικογένειες, τινάζοντας στον αέρα τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια τους και την υπόληψη τους.

Από πουθενά δεν ακούμε όμως το προφανές:

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας και συστρατευτείτε να σώσετε την χώρα.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη ομοψυχίας. 
Πως θα γίνει ένα θερμότατο επεισόδιο με την Τουρκία είναι από όλους αποδεκτό. 
Τον χρόνο δεν ξέρουμε...
Σήμερα, όλα τα θέματα είναι ανοιχτά. Η οικονομία, τα Εθνικά ζητήματα που πολλά από αυτά τα ξανάνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ ικανοποιώντας ξένους εντολείς, η κοινωνία μας βάλλεται και η εγκληματικότητα σαρώνει. Οι προκλήσεις είναι δεκάδες και το πολιτικό σύστημα είναι πιο διχασμένο από ποτέ! Και κάποιοι ζητούν να διχαστεί περαιτέρω παρασύροντας και την κοινωνία σε αυτό το διχασμό.

Ο αρχηγός του Σύριζα και... "καμάρι της Αριστεράς", αποκάλεσε "ετερόκλητο όχλο" τα μεγάλα συλλαλητήρια των τελευταίων ημερών για την Μακεδονία.

Είναι πολύ "αριστερό" να αποκαλείς "όχλο" τους έστω και 150.000 -κατά την αστυνομία- πολίτες που πήραν μέρος σε ένα συλλαλητήριο; Ή είναι "ετερόκλητος όχλος" επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την πλατεία;
Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, όπως τότε, που η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έστησαν την τότε σκευωρία, έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ που έστησε την  σκευωρία κατά των πολιτικών αντιπάλων του υποπίπτουν σε ένα στρατηγικό λάθος. 

Θεωρούν ότι θα καταφέρουν να αλλάξουν την ατζέντα, την συζήτηση γύρω από τις συνεχιζόμενες και απανωτές ήττες της επικίνδυνης τελικά συγκυβέρνησης, ενώ αρκετοί στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν πως θα κερδίσουν την κοινωνία που τους έχει γυρίσει την πλάτη απογοητευμένη από την μνημονιακή πολιτική και την πολιτική της Εθνικής μειοδοσίας.
Πλανώνται άπαντες πλάνην οικτράν!

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΣ 
ΑΛΗΤΕΣ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

Είναι οι ακροδεξιοί, οι "νεοναζί", ή όπως αλλιώς και αν αποκαλεί το περίφημο "συνταγματικό τόξο", το οποίο ευθύνεται για το σύνολο της κατάστασης στην χώρα μας, τους πατριώτες της Χρυσής Αυγής.

Η ΝΔ υπέπεσε σε ιστορικό ατόπημα κατά της πατριωτικής δεξιάς ενώ το ΠΑΣΟΚ που νόμιζε ότι θα κερδίσει πολιτικούς πόντους καταβαραθρώθηκε περιοριζόμενο στην 4η πλέον θέση.

Τα κίνητρα τότε και τώρα και σε όλες τις περιπτώσεις είναι ξεκάθαρα πολιτικά.

Μια πρώτη ματιά γράψαμε παραπάνω δείχνει πως η τότε σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και η τωρινή σκευωρία με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δέσει ΝΔ - ΠΑΣΟΚ μοιάζουν. 

Και όμως,  τελικά όλα είναι διαφορετικά. 

Κανείς από τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν συνελήφθη, δεν σύρθηκε στα κανάλια κατηγορούμενος, ενώ κανένα κανάλι δεν έχει προβεί στην καταδίκη όσων εμπλέκονται. 

Αντίθετα, τότε, σύσσωμη η ΚΟ της Χρυσής Αυγής είχε συλληφθεί. 

Άπαντες είχαν διαπομπευθεί σε πανελλήνια μετάδοση, πέρασαν 18 μήνες στην φυλακή με ανύπαρκτες κατηγορίες τύπου "κάποιος μου είπε, πως κάτι είδε", ενώ ανεστάλη η κρατική χρηματοδότηση χωρίς να έχει προηγηθεί καταδικαστική απόφαση. Αρκούσε η μαρτυρία των κουκουλοφόρων μαρτύρων...

Επικίνδυνα παιχνίδια «δημοκρατίας», όπου η επισταμένη στοχοποίηση, έφερε τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον βουλευτών και μελών του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, αλλά κυρίως έφερε νεκρούς, αθώα θύματα ενός εθνικού παραλογισμού που γέννησε "χρυσαυγειάδες".
Για όλα όσα συνέβησαν, υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί οι οποίοι έως σήμερα παραμένουν ατιμώρητοι...

Άραγε, αγαπητοί φίλοι της ΝΔ που σήμερα ανακαλύπτεται πόσο άδικο είναι να διώκεσαι χωρίς εμφανείς κατήγορους, στο σπίτι του κρεμασμένου μιλούν για σκοινί; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.