Ο Καρανίκας ετοιμάζεται για… Εθνοπατέρας – Που κατεβαίνει το τρελό αγόρι για βουλευτής; - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018

Ο Καρανίκας ετοιμάζεται για… Εθνοπατέρας – Που κατεβαίνει το τρελό αγόρι για βουλευτής;

Αποτέλεσμα εικόνας για καρανικας

Το... "βαρύ πυροβολικό" επιστρατεύει ο Σύριζα για να εξασφαλίσει την βουλευτική έδρα στην Ημαθία. Κομματικά στελέχη που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα Καρανίκα εκτιμούν πως ο σύμβουλος στρατηγικής του Πρωθυπουργού είναι πιό αναγνωρίσιμος και δημοφιλής από τους τρεις βουλευτές τους οποίους εξέλεξε ο Σύριζα στην περιοχή.

Τούτων δοθέντων, όπως σχολιάζουν ακόμα και μια έδρα να καταφέρει να κερδίσει ο Σύριζα στην Ημαθία μόνο με τον Καρανίκα θα τα καταφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.