H πολυγαμία κερδίζει έδαφος στη Γερμανία ΒΙΝΤΕΟ - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

H πολυγαμία κερδίζει έδαφος στη Γερμανία ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για polygamy

Παρόλο που στη Γερμανία η πολυγαμία απαγορεύεται, τείνει να γίνει αποδεκτή κι όχι μόνο αυτό, αλλά και νόμιμη για τις περιπτώσεις μουσουλμάνων που κατακλύζουν τη χώρα.

 Στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα, από την αθρώα είσοδο των μουσουλμάνων εποίκων, προστέθηκε και το πρόβλημα της αποδοχής των πλέον της μιας συζύγου των ισλαμιστών που ζητούσαν επανένωση της οικογένειάς τους.
 Ο νόμος παραμονής απαγορεύει στις επιπλέον της μιας συζύγου να ακολουθήσουν την πρώτη, όταν κάποιος έχει παραπάνω από μια συζύγους. Εδώ όμως έρχονται οι εξαιρέσεις, αφού οι πολλαπλοί γάμοι δεν μπορούν να αποδειχθούν στη Γερμανία. Οι πολιτικοί γάμοι αυξάνονται επίσης με πολλαπλούς γάμους στα τζαμιά, ενώ η νομική κατάσταση είναι ξεκάθαρη μόνο για τους πολλαπλούς γάμους που έγιναν σε γερμανικό έδαφος κι έτσι οι εν ενεργεία πολυγαμικές σχέσεις γάμου επιτρέπονται στη χώρα αυτή τη στιγμή.
 Άλλη μια αλλαγή στα ήθη και την κουλτούρα μιας Ευρωπαϊκής χώρας αποδεικνύει το παραπάνω φαινόμενο. Όσο ο πληθυσμός αλλοιώνεται και μεταβάλλεται, τόσο μεταβάλλονται τα ήθη και το τι θεωρείται πλέον κοινωνικά αποδεκτό. Σύντομα θα έρθει και η ώρα της αντικατάστασης του κράτους δικαίου, από το κράτος της εφαρμογής του νόμου της Σαρία, με βάση το οποίο διέπεται η ζωή των μουσουλμάνων. Κι αυτό στο Ισλάμ, δεν αφορά μόνο τη θρησκευτική ζωή, όπως πολλοί νομίζουν, αλλά την πολιτική που ασκεί το κράτος στους πολίτες του. Μια πολιτική βαρβαρότητας και ανελευθερίας που όταν τη βιώσουν όσοι Χριστιανοί απομείνουν να υπάρχουν εκείνες τις ημέρες, μάλλον θα πάψουν πλέον να είναι Χριστιανοί, είτε επειδή θα αλλάξουν πίστη, θέλοντας και μη, είτε επειδή θα τους εξαφανίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.