Αλληλούια! Εμφανίστηκε ο άφαντος Καμμένος και μίλησε για τους Έλληνες Στρατιωτικούς με… μόλις 5 μέρες καθυστέρηση – Έδωσε δήλωση που αθωώνει τον Ερντογάν! - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

Αλληλούια! Εμφανίστηκε ο άφαντος Καμμένος και μίλησε για τους Έλληνες Στρατιωτικούς με… μόλις 5 μέρες καθυστέρηση – Έδωσε δήλωση που αθωώνει τον Ερντογάν!

Αλληλούια! Εμφανίστηκε ο άφαντος Καμμένος και μίλησε για τους Έλληνες Στρατιωτικούς με… μόλις 5 μέρες καθυστέρηση – Έδωσε δήλωση που αθωώνει τον Ερντογάν!

Μέρες περιμέναμε την στιγμή που ο «πολέμαρχος» Πάνος Καμμένος που «δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του» θα βγει και θα μιλήσει για τους δύο Έλληνες Στρατιωτικούς που βρίσκονται αιχμάλωτοι από το τυραννικό σουλτανάτο Ερντογάν.

Μόλις πέντε μέρες του πήρε του Υπουργού, ούτε εβδομάδα δηλαδή, για να βγει και να πει δυο λόγια για το ζήτημα. Και τι είπε; Ιδού:

«Μετά από επικοινωνία μου με την κυρία Μογκερίνι, σήμερα στο Συμβούλιο Υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προ ημερησίας διάταξης, θα θέσω το θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων, των δύο Ευρωπαίων στρατιωτικών, σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία.

Η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία, σε ένα παραμεθόριο επεισόδιο, που συνήθως λυνόταν διά της διαπραγματεύσεως μεταξύ των δύο διοικητών, έχει οδηγήσει ουσιαστικά σε μία εμπλοκή εκ μέρους της Τουρκίας, με την άρνηση του εισαγγελέα να παραμείνουν οι δύο στρατιωτικοί στο προξενείο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης».

Κοινώς, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, δεν φταίει ο Ερντογάν για το όλο δρώμενο, αλλά ο Εισαγγελέας, ο οποίος αρνήθηκε να απελευθερώσει τους Έλληνες Στρατιωτικούς, τους οποίους αποκάλεσε «ευρωπαίους» συν τοις άλλοις ο Καμμένος. Λες και μετά το πραξικόπημα τολμάει ο κάθε Εισαγγελέας να κάνει του κεφαλιού του χωρίς να το ξέρει ο Σουλτάνος.

Και τι προτίθεται να κάνει ο Καμμένος γι’ αυτό; Πολύ απλά θα μιλήσει με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, προκειμένου αυτοί να μεσολαβήσουν εκ μέρους του Καμμένου για την απελευθέρωση των Ελλήνων αιχμαλώτων.

Με απλά λόγια, ο Καμμένος κλαίγεται στον Ερντογάν και βάζει «μέσο» τους Ευρωπαίους, αντί να φροντίσει ώστε να καταστεί σαφές στον Σουλτάνο ότι οι Έλληνες Στρατιώτες δεν είναι αναλώσιμοι. Και όλο αυτό με 5 μέρες καθυστέρηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.