Ένα εργαστήριο για μικρούς καλλιτέχνες στην Εθνική Γλυπτοθήκη - UNPOLITICAL

Ακούστε μουσική από τον XFMgr

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

Ένα εργαστήριο για μικρούς καλλιτέχνες στην Εθνική Γλυπτοθήκη

Ένα εργαστήριο για μικρούς καλλιτέχνες στην Εθνική Γλυπτοθήκη

Εδώ και 12 χρόνια, ελεύθερα κάθε Σάββατο 11.00-14.00 λειτουργεί το «Παιδικό Εργαστήρι» της Εθνικής Γλυπτοθήκης στο Άλσος Στρατού, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Καθοδηγητής ο αγαπημένος των παιδιών (και των γονιών!) Μιχάλης Μαδένης, καλλιτέχνης, εμπνευσμένος και «ελεύθερος» άνθρωπος, που είναι σε θέση να ανοίξει δρόμους στη φαντασία και τη δημιουργικότητα μικρών και μεγάλων. Για την περίοδο 2017-2018 το «Παιδικό Εργαστήρι» ξεκίνησε μόλις τον προηγούμενο μήνα κι ελπίζουμε να συνεχίσει να λειτουργεί αδιάλειπτα και απρόσκοπτα στο εξής. Για να συμμετάσχετε δεν χρειάζεται τηλεφωνική κράτηση. Φέρνετε απλώς μαζί σας χαρτοταινία, εφημερίδες, κουτιά και άλλα ανακυκλώσιμα υλικά, και φυσικά ιδέες για γλυπτά, παιχνίδια και κούκλες από χαρτί. Δείτε περισσότερα εδώ.Αν θέλετε να επισκεφτείτε και την Εθνική Πινακοθήκη και Γλυπτοθήκη με παιδιά, στην ιστοσελίδα www.nationalgallery.gr θα βρείτε σχέδιο ξενάγησης που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, ψηφιακά παιχνίδια για παιδιά από 7-14 ετών, καθώς και ψηφιακές θεματικές περιηγήσεις στις συλλογές της. Την έκθεση στην Εθνική Γλυπτοθήκη μπορείτε να επισκεφτείτε οικογενειακά με τις «Βόλτες στην Πόλη» www.voltes.city.


Tο Άλσος Στρατού είναι ιδανικό για περπάτημα, πατίνι, ποδήλατο και πάσης φύσεως ανέμελο και ελεύθερο παιχνίδι. 

Για περισσότερες ιδέες για βόλτες και ταξίδια με παιδιά, ταξιδέψτε μαζί με το www.mamakita.gr και ακολουθήστε τη σελίδα στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο unpolitical.gr δημοσιεύει άρθρα της καθημερινότητας και της πολιτικής μέσα από τα οποία ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.

Kείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ή ότιάλλο παρακαλούμε ενημερώστε μας στο unpoliticalgr@gmail.com για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Tα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.